Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Un nou venit in club. Sa facem cunostinta,suntem din Bucuresti si avem rulota de aproape 2 ani,a durat ceva pina sa dam de voi.avem o batrinica Hobby Prestige din 87,dar suntem mindri de ea.sper sa ne intilnim cit de curind.
Bine a-ti venit.Daca tot ati postat la "RV-ul Meu"poate vedem si niste poze cu "batranica",nu ca ale noastre ar fi "fete mari" dar ca sa va citez :D .Eu unul cand am venit pe forum nu m-am prezentat si nici rulota,am intrat direct in subiect,dar asta e,imi recunosc impolitetea.Am fost cam timid... :oops: acum it's too late.
Ultima oară modificat 13 Noi 2009, 15:43 de către Odenie Sergiu, modificat 1 dată în total.
Incercati sa intrati in profil si sa completati din acele campuri (unul din ele este locatie).
Asteptam si poze si nu va faceti griji, caci exista rulote mai vechi decat "batranica" :). Important este sa se tina bine chiar si la varste inaintate :D :D .
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com