Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dl.Marius,Link-ul cu Pensiunea Cheile Rasnoavei nu are nici o legatura cu Cabana Cheile Rasnoavei.
Locatia propusa este la cabana veche.
Link-ul pe care l-a pus domnul Dragotoiu ,arata ceva din curtea cabanei unde am stat ,dar nu prea mult.
Cabana dispune de 3 locuri unde putem campa.
Sambata ,o sa mergem pana acolo si spre seara postam poze :locuri campare,sala,camerele,etc.
Cabana Cheia - intersectia Predeal, Rasnov, Cheile Rasnoavei. Zona in centrul tarii, la sosea, cu imprejurimi deosebit de pitoresti, spatiul de campare, se pare suficient, daca este si 230 V, este locatia ideala pentru 1 Decembrie 2009. Cred ca brasovenii stiu ce spun.
Eu votez pentru.
HAI AI NOSTRI ,HAI CU NOI...
Acum sa incepem lista la "eveniment"......Nu va inghesuiti ca spargeti damigeana!!!
1.Aurelian Deliu
2.Relu Buliga
3.Cristian Grecea
Domnule Relu,ne bucuram ca in sfirsit se misca lucrurile si se face o lista de participare.
Va rugam,cind faceti actualizarea,sa ne inscrieti si pe noi,Valentin si Nela-Bucuresti.Am observat mai sus ca ar mai fi si domnul Doru Stoicescu si Costi cu Liliana-Brasov.Cred si sper ca si domnul Valcu,chiar daca locatia aleasa nu va fi cea propusa de dinsul.Important e sa participam la reuniunea familiei,nu?
Am asteptat comentarii iar in lipsa acestora am hotarat:
Costi & Liliana Bv-Rulota,perioada 27.11-2.12.2009
Cabana Cheia- Cheile Rasnoavei,maine atasam foto,rezervarile le vom face duminica conform listei.
Tot conform listei si a obiceiului ,numar boabele de fasole si pun capacul, :D pentru ciorbita de fasole cu ciolan afumat si ceapa rosie frecata cu sare.Locuri limitate,reclamatiile ulterioare le rezolvam cu polonicul la fata locului. :P
Promit sa schimb de 3 ori apa la fiert pentru a nu avea probleme cu instalatiile de aer de la rulote. :P
Tortul va fi din partea casei
lista la "eveniment"...
1.Aurelian Deliu
2.Relu Buliga
3.Cristian Grecea
4. Doru Stoicescu ( nu pot lipsi de langa unul dintre cei mai simpatici rulotisti...Relu Buliga)
Am ratat iesirea la Trei Brazi (cu toate ca am postat ca ajungem si ne cerem scuze pentru asta: :oops: )dar pentru intalnirea de la locatia propusa de dvs.,va rog sa luati in calcul inca un echipaj format din doi adulti si un copil. Multumim! _______________________________________________________________________________________________________ Papuc 1,9 diesel +Burnster
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
si noi venim,dar care e locatia? ar mai fii o problema,noi nu am plecat cu rulota iarna si nu stim cum se prezinta la drum.avem un mercedes 220 tdi brek 2002,avem genti de iarna si lanturi dar cu rulota nu am merse.poate ne lamuriti cum este .multumesc anticipat
HAI AI NOSTRI, HAI CU NOI...la Cheile Rasnoavei 27Noiembrie-2 Decembrie 2009
Acum sa incepem lista la "eveniment"......Nu va inghesuiti ca spargeti damigeana!!!
Asadar si prin urmare va astept pe fiecare, si cel mic si cel mai mare sa veniti la adunare, sa intidem hora mare...
1.Aurelian Deliu-Bucuresti 2adulti
2.Relu Buliga-Bucuresti 2adulti+2copii-Camper, 28.11-02.12.2009
3.Cristian Grecea-Bucuresti
4.Valentin Stanciu-Bucuresti-2 adulti+2 copii, Rulota, 27/28.11 - 2.12
5.Costi & Liliana Bv-Brasov-2 persoane- Rulota , 27.11- 02.12 2009
6.Doru Stoicescu-Bucuresti 2 adulti-Rulota, 27.11-02.12.20091
7.Bratulescu Ionut-Ploiesti-2adulti 1 copil-Rulota, 27/28.11.2009
8.Maria Dragu-Bucuresti-2 adulti-Rulota, 27.11-02.12.2009
9.Radu Pascu-Brasov
10.Hirjan Daniel(1)-Galati, Rulota
11.HirjanDaniel(2)-Galati
12.Jianu-Braila 2adulti
13.Serpescu Gheorghe-Miercurea Ciuc 2 adulti+1 copil, Rulota, 27.11-02.12.2009
14.Mitrofan Lucian-Bacau- Rulota
15.Daniloaie Arcadie-Bucuresti 2 adulti-Camper 27.11-02.12.2009
16.Valentin Popa -Constanta 2 adulti
17.Tudor Satnoianu -Braila- 2adulti+1 copil, Rulota
18.Hrituleac Marcel-Constanta 2 adulti-Camper
19.Luminita Zilisteanu(1)-Focsani-2 adulti-Rulota 27.11-02.12.2009
20.Luminita Zilisteanu(2)-Focsani 2adulti-Rulota 27.11-02.12.2009
21.Silviu Barbalau-Bucuresti-Rulota 2adulti+1 copil 28.11-01.12.2009
Ultima oară modificat 13 Noi 2009, 20:27 de către Relu Buliga, modificat de 3 ori în total.
cum se merge pe zapada cu rulota?nimeni nu a raspus e ok? sotul condece ,are experienta dar vreau sa aflu de la voi la ce sa ma astept.eu sunt mai panicoasa.....asta e