Ovidiu Ciobanu scrie:O mica nedumerire - rulota a iesit din Anglia de 5 ani in Cehia si nu a fost inmatriculata in Cehia??? Cum a mers ultimii 5 ani? Mai ales ca este ceva mai complicat si in Romania la inmatriculare cu englezoaicele ca nu prea au acte (carte de identitate, talon). O fi incercat 5 ani sa o inscrie in Cehia si daca n-a putut o vinde?
Sper ca nu e o poveste tip "englezul expat se intoarce acasa"...
Domnu Ovidiu,
Ce stiu e ca tipul vinde rulota pentru ca nu o mai foloseste si are nevoie de spatiu. Din cate am inteles dumnealui nu a folosit rulota aici in Cehia.
Pentru mine ramane totusi o intrebare.
De unde iau numere sa duc rulota in Romania?Ea are numere pe ea de Anglia dar cum am inteles de la antivorbitori numerele sunt acelasi cu masina care a tractat rulota ultima data. Fiind in Cehia trebuie sa imi dau seama ce numere sa folosesc. Pot oare sa iau numere provizorii de aici? trebuie sa aflu... Tot la acest capitol trebuie sa stiu daca trebuie sa am asigurare pe ea sau nu. Propietarul imi zice ca pe Anglia rulotele nu au asigurare...
Catalin Popescu scrie:Dar,totusi unde este patul suprapus ? Din foto nu reiese...
Domnu Catalin,
Nu stiu unde e si eventual cand merg sa o vad va pot oferi mai multe detalii eventual si pozele facute de mine.
Costin Tabra scrie:As indrazni sa vin cu o sugestie: cereti proprietarului sa faca mai multe poze, din diferite unghiuri si cu diferite "subiecte", cum ar fi centrala, interiorul baii, interiorul cutiei de gaz etc. [...]
Domnu Costin:
multumesc mult de sfaturile oferite. O sa incerc sa ii cer si poze dar parca m-as duce sa o si vad ca la fatza locului e cu totul alceva.
Odenie Sergiu scrie:[...]Deci dupa parerea mea,ori cel care o vinde este fraier(asta mai rar),ori are nevoie avida si urgenta de bani si e un chilipir(orice e posibil),ori e ceva dubios si are anumite probleme care pot"scapa neobservate" datorita unui pret de dumping.
Domnu Sergiu,
O sa am in vedere elementele punctate de dvs si o fiu cu bagare de seama. Cert e ca 1000 de euro suna suspect de bine plecand de la premisa ca omu e de buna credinta. Cel ma probabil o sa merg sa vad ca sa nu imi pare rau dupa ca nu am incercat macar sa o vad. Recunosc ca sunt putin entuziasmat de aceasta probabila achizitie.
As ma intreba niste chestii:
1) cat de greu este sa imi montez singur instalatia electrica de la rulota pe golful III variant pe care il am?
2) cam cat costa extensiile pentru oglizile laterale ale masinii necesare la tractarea rulotei?
Va multumesc tuturor pentru feedback-ul oferit !
O sa mai cer poze si o sa eventual o sa-i fac o vizita in weekend.
Dyonis