T.E.C. Siena Saphir 390T

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Oana Drumea

Re: T.E.C. Siena Saphir 390T

Mesaj de Oana Drumea »

Multumim pentru fotografii! Foarte frumoasa rulota si foarte bine intretinuta! Acum trebuie sa o si probati pe bune :D ...asa ca va asteptam la Trei Brazi week-endul viitor!
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Super tare,are si mover 😉 numai pt.ala si face banii.A meritat cautarea in cele 28 locatii.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Multumesc de urari si de aprecieri. Din pacate, nu o sa pot sa fiu prezent la intalnirea de la Trei Brazi (probleme de servici) si cred ca anul acesta nu voi mai avea ocazia.
Acum cateva zile am achizitionat o prelata de la Exi si am parcat-o la servici. Am golit lichidele din ea si am lasat toate geamurile descuiate, dar nu deschise. Nu stiu daca e bine sau rau dar voi mai controla in timp.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Sa ne spuneti impresii,cum se comporta cu prelata;daca e de la exis e speciala pt.rulote;daca respira(adica nu se produce condens sub ea,daca e impermeabila...)Pana acum n-a postat nimeni pe aici concluzii despre eficienta unei asemenea prelate(n-am citit sa fi folosit cineva).
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Bravo, felicitari, frumoasa, s-o plimbati sanatosi 1
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Radu Pascu
Membru forum
15

Mesaj de Radu Pascu »

@ Odenie Sergiu
O fotografie facuta astazi cu telefonul. Nu prea are calitate dar o sa scuzati acest fapt. Se poate vedea ca prelata este mult mai lunga decat rulota, dar asta este bine caci acopera si protapul. Se putea taia ca sa o mulezi dupa rulota. Prelata vine si cu un set de carlige care se pot monta nedistructiv oriunde pe prelata si o cordelina elastica.
Imagine

RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
adi bodea
Membru forum
15

Mesaj de adi bodea »

frumoasa rulota sa o stapanesti sanatos! din pozele pe care le-am vazut am observat ca nu ai montat cortul cum trebuie si eu am avut aceiasi problema (avem acelasi tip de cort Dorema ) gasesti instructiuni la sectiunea 'tehnic rv . biblioteca tehnic rv. mie mi-au fost de mare ajutor
Seat Alteea XL Chateau Cantara 928
0722 662000
Radu Pascu
Membru forum
15

Mesaj de Radu Pascu »

Pai problema cu cele doua corturi a fost un joc de lego. Nu am avut schema si nici nu stiam cam ce trebuie sa iasa. Oricum nu am obtinut o mitraliera (conform bancului) dar nici nu m-am straduit.
In final am reusit sa-l montez, doar ca barele din fata sunt cu 5cm mai lungi si nu intra bine in colturile din fata sus. In final fiind destul de tarziu, am renuntat sa-l intind ca lumea si voi mai face o tentativa cand va mai fi o ocazie.
Dar sunt dechis si primesc orice sfaturi cu mare placere :D

RENAULT Megane IV TCE140
tel. 0742044570
adi bodea
Membru forum
15

Mesaj de adi bodea »

din pacate cred ca ai patit la fel ca mine adica cele 2 seturi de bete au fost la un loc eu nici macar nu am stiut ca am 2 corturi asa ca a trebuit sa folosesc toate betele dar uitandu-ma prin cataloage de corturi am observat ca la niciunul nu erau bete in inerior astfel incat sa te incurce dupa ce am gasit topicul acela cu cortul Dorema a fost o joaca sa il montez aprox 20 min
Seat Alteea XL Chateau Cantara 928
0722 662000
claudiu sita
Membru forum
15

Mesaj de claudiu sita »

sper sa ne vedem la o iesire si sa aflam mai multe unii de la altii astfel incat fiecare iesire cu rulota sa fie un eveniment fericit!
sanatate si numai bine!
Sita Claudiu
Brasov - RO
Tel. 0040726221450
mail: claudiusita@yahoo.com

Opel Zafira - Chateau Home Car
Scrie răspuns