Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ma alaturi celor care au scris aici si intaresc cele spuse,intr-adevar am petrecut trei zile in cel mai placut mod.Vremea a dat tonul petrecerii,peisajul parca mai frumos ca niciodata,soarele darnic ne-a rasfatat cu mii de culori,un adevarat pastel,copiii ne-au incantat inimile cu zburdalnicia lor,peste tot in jur se simtea bucuria ,am depanat amintiri,am ras,am legat prietenii sau le-am intarit pe cele vechi,a fost ca o zi de sarbatoare.Multumim familiei Popescu pentru bunatatile puse pe masa in cinstea lui Luca,sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti ,sa va bucurati de comorile de copii .Am observat ca de fiecare data,Catalin a postat fotografii ft reusite (e o constatare),scotand in evidenta frumusetea locurilor sau ,dupa caz,nemultumirea iscata de cei care nu cunosc sau nu vor sa stie ce inseamna sa fii om.Dar sa nu uitam ca daca totul ar fi perfect,viata ar deveni monotona si nu ar mai avea acelasi farmec.Sper sa ne reintalnim cat mai repede.Numai bine si bucuria sa va fie intotdeauna prieten.Ana si Viorel Comarnicianu.
iata si cateva poze de la noi! Intr-adevar a fost foarte frumos...copii fericiti ca au putut face tot ce le-a poftit inima, noi relaxati pe langa ei, soarele ne-a incalzit in toate zilele!!! O iesire foarte, foarte reusita!!!!
...legat de ultima poza am amintiri tulburatoare si fierbinti... :oops: .. :shock:
...am convingerea ca totul a fost bine...in final de act :lol:
Sper sa ne vedem cat mai curand!!!!
Apropos de ultima poza:se vede o gramada de gunoi ramasa…
Buun,zic:hai sa nu il lasam in urma,chiar daca nu este al nostru…torn 2 litri de benzina peste si incep sa caut o hartie ,carton pe care sa-l arunc aprins deasupra.
Unul din colegii din Brasov zice:
-Da-mi mie bricheta ca-l aprind eu !
Ii dau bricheta spunandu-i:ai grija cum aprinzi,nu apuc sa-mi termin fraza ca,aplecat deasupra gunoiului imbibat de benzina,aprinde bricheta si…BUM !,il vad cu FATA si CAPUL in flacari ,tipand si alergand disperat :!:
Pana sa reactionam intr-un fel,el s-a tavalit pe jos si a reusit sa-si stinga parul…
Rezultatul:fata inegrita bine,sprancenele subtiate si parul asisderea.
Final tare:intre timp,prietenul lui,Alin,auzind tipetele a venit in goana sa vada ce si cum,se uita la mogaldeata tuciurie ce ne privea de jos si spune:
“-Ba,nu te mai iau cu mine,nicaieri !!!â€Â....cu tot tragismul situatiei,ne-am tavalit pe jos de ras
Nu degeaba zice lumea : pt.rulote,motorina,nu benzina… :D
Salutari la Brasov
Foarte frumos Catalin , ati facut o gasca faina ! Felicitari !
P.S. L-am vazut in imagini si pe Nelu originar din Targu Jiu care m-a vizitat azi vara in Apuseni .Salutari si lui !