Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna ziua tuturor!Cei ce nu ma cunoasteti sunt Levente Csaki din Brasov,..Sunt rulotist de prin 2004,acuu sunt la a treea rulota,prima una ruseasca de tip cort pe doua roti Skyf,a doua rulota Felicia 2800,rulota ce am tras si chiar cu un Trabant 601,de mai multe ori ,iar acuu avem o rulota Caravelair tractata de un Chevrolet Kalos.Sotia mea Adela (soferita de 2 saptamani)si fetita noastra de 1 an si 10 luni.Anul acesta "sezonul"a trecut foarte repede,dar speram ca la anuu o sa participam si noi la mai multe iesiri ,alaturi de clubrv.Pana acum am incercat sa ma feresc de forumuri stiind ca" forumul creaza dependenta" dar se pare ca nu gasesc alt mod de comunicare cu rulotistii.
Salutari de la Brasov Levi,Adela si Anita.