1 DECEMBRIE 2009 ÅžI CLUBRV-RO

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Constantin Curelea
Membru CD
20

1 DECEMBRIE 2009 ÅžI CLUBRV-RO

Mesaj de Constantin Curelea »

Data de 1 decembrie reprezintă Ziua Naţională a României .
În ce ne priveşte, pe 1 decembrie 2006, un grup de rulotisti , membri fondatori, au hotărât înfiinţarea asociaţiei.
În fiecare an am sărbătorit aceste evenimente la Moieciu, Râşnov, Oglinzi, etc.
Membri entuziaşti au reuşit să strângă în locuri pitoreşti rulotişti din ţară.
Pentru anul 2009 aşteptăm oferte pe care să le şi onorăm prin participare.
Avem nevoie doar de spaţiu de campare şi asigurarea curentului de 220V, 16A precum şi de o sală iluminată şi încălzită unde să ne desfăşurăm activităţile specifice taberei.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
vilcu gheorghe sorin
Membru forum
16

Re: 1 DECEMBRIE 2009 ÅžI CLUBRV-RO

Mesaj de vilcu gheorghe sorin »

urmaresc de aprox 2 luni acest subiect,la fel ca si cei ce au insosit acest topic dupa cum arata cifrele ,pina acum cam nimic
grupul de la tecuci si-a acordat instrumentele pentru a face ca aceast evenimenta sa fie cu adevarat sarbatoarea rulotistilor din romania si pacat.. pina acum nimic.ce se inimpla ?chiar nici un rulotitst nu este interesat de aceasta zi importanta ?
in zona tecuciului ar fi ceva la Doaga JUDETUL VRANCEA dar cred ca trebuie discutat cu conducerea sa vad ce conditii pot oferi ,din cate stiu nu au retea de alimentare cu energie electrica a rulotelor dar dupa parerea mea se poate aranja .
La Doaga jud Vrancea este un camping ce are destul loc pentru rulote problema e ca trebuie discutat cu conducerea de acolo,daca e macar un rulotist din jud Vrancea care cunoaste locatia sau si conducerea campingului ar fi excelent eu personal am sa merg zilele urmatoare acolo sa vad ce se poate aranja ,asta doar dupa ce dl Curelea imi confirma ca e de acord ca aceasta locatie sa fie destinatia ce va gazdui intilnirea CLUBRV 1dec 2009.dau si detalii daca e cineva interesat.
cu stima tecucenii!
Tavi Dragotoiu
Membru forum
16
Oras: Timisoara
Data nasterii: 02 Apr 1975

Mesaj de Tavi Dragotoiu »

De obicei cand cineva propune o locatie trebuie sa vina cu toate detaliile posibile, inclusiv poze daca se poate. Apoi, avand mai multe oferte, se alege cea mai buna. Si de obicei se alege o locatie aproximativ in centrul tarii. Si mie mi se pare ciudat ca pana acum nu se discuta nimic, mai asteptam. Dar in anii trecuti era parca mai multa "activitate".
Tavi
RO +40745007103
LILIANA DIACONESCU

Re: 1 DECEMBRIE 2009

Mesaj de LILIANA DIACONESCU »

In lipsa de propuneri concrete din partea club-ului,venim noi cu una.Anul trecut cei de la Moldova,au organizat la Oglinzi o zi de 1 Decembrie de neuitat :D .Eu si Costi va propunem ca locatie Cabana Cheia-Cheile Rasnoaei.
Am luat legatura cu patronul cabanei si ne ofera urmatoarele:
-Campare rulota - 10 lei/echipaj(curent,acces la toaletele cabanei)
-Pret persoana /cazare la cabana-25 lei
-Acces la sala pentru seara festiva,se poate face in doua moduri:sa stabilim un meniu,sau ne facem fiecare cina.(In functie de hotararea noastra )
La cabana pe perioada stabilita de noi se poate servi masa.
Nu este necesar acont ,dar pana pe data de 15 noiembrie ,trebuie sa stabilim urmatoarele:
-Numar de participanti
-Campare /cazare.
-Perioada intalnirii
-Modul in care stabilim sa procedam cu cina festiva.(Individual sau meniul restaurant-ului).
-Foc de tabara ,daca se doreste (achizitie lemne)
Revenim cu fotografii de la locatie.
Programul artistic va fi organizat de catre participanti.
Puncte de atractie in zona:
-Cheile Rasnoavei
-Castelul Bran
-Cetate Rasnov
-Poiana Brasov
-Municipiul Brasov.

Suntem deschisi la discutii.
vilcu gheorghe sorin
Membru forum
16

pai daca nimeni nu spunea nimic trebuia sa ia cineva taurul de coarne
Valentin Stanciu
Membru forum
15

Mesaj de Valentin Stanciu »

Avem pe de o parte sarbatoarea de 1 Decembrie,zi importanta atit nationala cit si pentru aniversarea CLUBRV-RO,si de cealalta parte avem timpul care se scurge foarte rapid in lipsa unor propuneri concrete.De aceea noi salutam propunerea pentru Cabana Cheia si asteptam toate detaliile.Ne-am bucura sa participam la aceasta intilnire si speram ca pina acum a fost doar linistea dinaintea unei petreceri reusite! :D
0766.573.075
Opel Zafira + Hobby 420
vilcu gheorghe sorin
Membru forum
16

se pare ca nu sunt rulotisti interesati de nici una din locatii...pacat!
LILIANA DIACONESCU

Probabil nu am postat locatii imbratisate de conducerea Clubului ,si pentru acest motiv nu avem nici un raspuns.
Locatiile ieftine si de bun simt, probabil nu sunt pe placul tuturor si atunci fiecare isi alege varianta.
DOMNULE CURELEA ,ati deschis acest topic pentru a anima forumul, sau pentru a va implica si a ajuta la organizarea zilei de 1 Decembrie?
Domnule Valcu ,rulotisti interesati sunt si haideti sa postam cei ce dorim sa iesim si sa facem o zi de 1 decembrie,pe masura celei de anul trecut de la Oginzi.
Avem 2 locatii ,avem de unde alege.
LILIANA DIACONESCU

Poze de la locatia din Brasov,gasiti la sectiunea "IMAGINI SI IMPRESII DIN EXCURSII" -CHEILE RASNOAVEI(postate de domnul Parpaneata)
vilcu gheorghe sorin
Membru forum
16

sunt sigur ca sunt doritori ,doar ca trebuie sa-si faca cumva curaj sa spuna fiecare cate ceva sau poate se gandesc sa supuna la vot locatia
oricum sunt cam dezamagit suntem doar noi care am aratat o farama de interes si ne spunem pasul
cine vrea sa afle cate ceva despre plaja de la DOAGA gaseste pe net
preturile sunt:
10 lei rulota
60 casuta 2 locuri
curent la rulote se poate rezolva doar ca in camping nu au retea de alimentare special pregatita
restauramt +TERASA CU DISCOTECA terasa e acoperita si inchisa toalete ,dusuri si pentru doritorii de pescuit multa apa
nu am reusit sa vb cu patronul dar angajatii sustin ca suntem primiti cu bratele deschise plaja si campingul doaga se afla la 8 km de tisita spre localitatea tecuci si la 12 km de tecuci, pe partea dreapta dinspre tisita spre tecuci e un mare indicator ce
arata drumul spre camping
Ultima oară modificat 10 Noi 2009, 21:06 de către vilcu gheorghe sorin, modificat 1 dată în total.
LILIANA DIACONESCU

Domnule Valcu, postati niste preturi de la locatie si ce ne pot oferii,eventual ceva poze si poate ,poate, lumea se hotaraste.
vilcu gheorghe sorin
Membru forum
16

am facut cateva poze dar am uitat aparatul la un amic
miine le descarc si le atasez
exista o problema totusi...
nu exista nici macar un curios
Ultima oară modificat 10 Noi 2009, 21:13 de către vilcu gheorghe sorin, modificat 1 dată în total.
Încuiat