Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Imi pare rau, dar trebuie sa anunt ca mi-am schimbat planurile si nu mai pot merge in aceasta excursie. M-am mai gandit mai bine si ma duc la schi, dar fara rulota.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
O hotarare inteleapta!
Nu trebuie sa va para rau, pentru acea perioada din an este mai potrivit schiatul, mai ales daca are loc in Austria, chiar si fara rulota. Tarifele de inchiriere pentru camere si apartamente sunt f. mici in Austria.
Daca totusi banii nu sunt o problema pentru dumneavoastra, puteti merge in Poiana Brasov sau pe Valea Prahovei.
Nu am sa ma duc in perioada sarbatorilor, am sa merg in Februarie la Bansko in Bulgaria. Am mai vorbit cu unul si cu altul despre Grecia in perioada aia si am inteles ca poate fi o vreme foarte urata, ploaie si frig, asa ca nu vreau sa risc, inca o data imi cer scuze fata de cei cu care am discutat si au spus ca vor sa mearga.
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
:shock: cum care?Aceea de a cere scuze unor persoane care au luat de bune ideile d-tra si incepeau probabil sa-si faca planuri in acest sens!D-tra ati afirmat asta...Vad insa ca incepe sa derapeze postul ,asa ca inchei aici cu scuzele de rigoare si va doresc vacante minunate in continuare!
Sincer, dar imi cer scuze, nu inteleg si nici nu vad cum derapeaza postul. Eu mi-am cerut scuze fata de cativa prieteni care s-au aratat interesati de propunerea mea si am spus ca din motive personale nu mai pot merge. Cu ce am gresit sau am jignit, nu inteleg ? Ca nu mai pot merge ? Nu vad care e problema dumneavoastra, mai ales ca nu erati dintre ce vizati sau poate ca vroiati sa mergeti si noi nu stiam.
Domnule Serpescu,in nici un caz n-am avut intentia sa jignesc pe cineva,in fond nu-mi sta in caracter;cind am spus ca derapeaza discutia m-am referit la faptul ca incepea sa alunece(discutia) pe linga titlul topicului,si in fond nu este prea corect fata de cei care, de exemplu, incearca sa se documenteze folosind functia "search",si ajungind sa deschida topicul nu gasesc informatii ci doar ca s-a anulat propunerea.Nu este capat de tara ,numai ca eu am considerat,avind in vedere bineinteles caracterul meu,ca aceasta obligatie de a-ti cere scuze este o actiune in fond delicata,in caz ca nu este formala,mai ales ca este un forum public si nu privat.Atita tot!Si de aici a derapat totul...Inca o data va cer scuze,v-am cerut si in prima faza insa probabil nu ati retinut,si va asigur in continuare de stima mea,cum de altfel o am fata de toti cei care impartasesc o pasiune comuna.
Vacante placute in continuare!