"Solutie extrema" ptr a receptiona sateliti!!

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
parpaneata

"Solutie extrema" ptr a receptiona sateliti!!

Mesaj de parpaneata »

Am primit azi o informatie care,la prima vedere....m-a dat pe spate! La o analiza mai profunda si ....vazand despre ce e vorba,mi-am dat seama ca trebuie sa fie un pasionat in hobby-ul asta si....lucrurile sunt in consecinta.
Despre ce este vorba vedeti aici http://www.satmedia.ro/vmchk/Antene/Kat ... Set-4.html
Kit-ul este complet si....complex. Necesita doar instalarea si conectarea la TV. "Excentricul" rulotist e din Nadlac. Eu unul il felicit pentru treaba asta si as vrea sa vad "la lucru" jucaria! :D
Marius Beldiman

Re: "Solutie extrema" ptr a receptiona sateliti!!

Mesaj de Marius Beldiman »

@parpaneata:

115 milioane nu am dat pe rulota!!!!!E pe bune? Sau e pretul gresit?
Adica rulota mea nu face nici macar cit o antena? Sau mai bine zis la ce rulota se pune o astfel de antena( 2.700euro aproximativ)????????
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Da, super, dar asa ceva se gaseste si in catalogul Falle, sau asemanator?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Acela este pretul!!! Si preturile sunt extrem de bune acolo. Antena este de 75cm,deci va receptiona bine....aproape pe orice satelit. Sistemul de orientare este de invidiat. Posibilitatea de a receptiona semnal si cu un al doilea reciver este un atu, datorita lnb-ului twin.
Viitorul propietar al sofisticatului sistem....sigur nu are rulota sau camper second-hand! Cred! :) Iata ca aceasta piata,neproductiva pana acum cateva luni,incepe sa prinda contur.
Va voi prezenta in cateva zile sau saptamani un asemenea sistem,fara reciver.
Ultima oară modificat 28 Sep 2009, 14:21 de către parpaneata, modificat 1 dată în total.
Anghel Cristian

Mesaj de Anghel Cristian »

Este pretul real( 2.950 eur ),dar stai in fata........La fel am si eu pe camper dar TELECO.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Foarte corect Cristian! Si la figurat dar....mai ales la propiu!! Trebuie sa stai ....in fata pomilor sau a eventualelor obstacole. De aceea eu am ....40 de metri de cablu! :D Sa pot sta la umbra....si antena la semnal! :)
Chiar sper ca cei de la media-sat sa obtina acel contract despre care va scriam mai sus. Va fi accesibil. Nu pentru toti dar va fi accesibil.
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Scuze pentru interventie!

respect!
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Depinde cat de legat esti de TV si daca poti trai fara sa te inchini la "icoana vorbitoare" cateva zile.
Eu am antena in rulota si n-am pus-o in toata calatoria de 4 saptamani, am avut altceva mai bun de facut.
Daca iesi in fiecare week-end (ceea ce ne-am dori si noi dar nu se poate) poate-ti trebuie si merita investitia, afara toti au pe rulota/camper ceva similar, dai drumul la flasneta si se invarte pana gaseste ce-i trebuie, misto si elegant.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Sunt de aceeasi parere si eu,consider iesirea cu rulota o incursiune in natura(mai ales daca e si off camping),o evadare din cotidian din "betoane"cum spun multi.Daca si acolo stam in fata televizoarelor,nu mai putem savura in totalitate farmecul naturii si frumusetea ei,de care ne apropiem atat de mult prin acest mijloc de habitat.Din acest punct de vedere,pt rulota,camper,fie ele noi sau second,investitia este exorbitanta.Bineinteles,este la latitudinea fiecaruia ce doreste sa faca atunci cand este plecat,in functie de hobby-uri si cat este de dependent de acest progres al civilizatiei care este Tv-ul.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Haideti sa ramanem la subiect!
Putem divaga la fel de bine....despre apa calda,toaleta,aer conditionat,clima,panouri solare,acumulatori speciali,mover-e,etc. Toate astea inseamna confort. Simplu! Cine vrea si crede ca are nevoie de asa ceva....aia isi pune. Si ma refer la toate cele insirate mai sus.
Revenind la subiect... :) ,nu as da banii pe asa ceva datorita unui singur dezavantaj. Camparea trebuie facuta astfel incat sa fie vizibilitate spre satelitul preferat. De multe ori a trebuit sa-mi pun antena la zeci de metri de rulota doar ptr faptul ca la locul in care am campat era umbra si....nu era semnal si.....invers! :) Cred ca ati patit-o si voi. Revin si spun despre acel sistem accesibil care este undeva in jurul a 400 de euro.
Restul.... e vorbaraie si indemanare! In 5 minute orientez antena pe ce satelit vreau. Daca n-am busola....ma iau dupa muschii copacilor! Arata nordul tot timpul! :D
Anghel Cristian

Mesaj de Anghel Cristian »

Mii de scuze. Am intervenit numai sa confirm pretul .Atat.In rest numai discutii inutile...............Nu conteaza cine are,de unde,ce face,daca este dependent de tv sau nu,sau cum bine spune Sergiu ,fiecare isi doteaza rulota sau camperul in functie de cat de comod este si cat isi poate permite,in rest ...m-am oprit.Imi cer scuze daca am suparat pe cineva.Va doresc o zi buna tuturor(atat cat a mai ramas din ea).
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Mesaj de Mihnea Donescu »

exceptind adaosul comercial nesimtit la produsul in cauza,poti sa ai instalata o parabola motorizata cu un receiver ce foloseste protocolul usals si cind stationezi ii dai receiverului coordonatele unde te afli(din orice navigator palmar..)si acesta iti gaseste tot ce se afla in raza motorului ce misca parabola...E drept ca montajul impune o perfecta verticalitate a parabolei....studiati domnilor protocolul USALS.....alte cuvinte magice KATHREIN,TOPFIELD,HUMAX....... :twisted:
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Scrie răspuns