Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
O iesire care,desi a fost scurta si la obiect(noi am fost doar duminica)...ne-a reincarcat bateriile suficient,sper, pana la urmatoarea iesire..
Sper sa pot reveni cu cateva poze...
Intr-adevar a fost o iesire minunata!Chiar ne-am simtit bine alaturi de fam Popescu,ca de fiecare data au fost draguti si ne-au facut sa ne simtim ca acasa!Timpul a tinut cu noi,ne-am odihnit,am respirat aer curat,am cautat ciuperci cu dl Nicu(pacat ca nu le cunoastem),ne-am plimbat si ne-am bucurat de farmecul toamnei.Duminica ne-am bucurat de compania fam .Gheorghe ,Luca si Vladut ne-au incantat inimile cu jocul lor de copii frumosi si cuminti.E atat de bine cand ai alaturi oameni care stiu sa rada,sa se bucure de picurii ploii,de razele soarelui,de salamandra rasfatata de soare,de privirea calda si buna a copiilor,de toamna tarzie si tremurul frunzelor purtate de vant! Numai bine tuturor si sa ne revedem cu bucurie!Sper ca data viitoare sa fim cat mai multi .
Draga Ani aprob cele scrise de tine...si inca un lucru...ti-ai gresit vocatia...scriitoare trebuia sa te faci...se vede ca ai determinare pentru asa ceva !
Intr-adevar o iesire super ok...Ani manuieste mai bine cuvintele frumoase...!