Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Poti deveni clientul Focus Sat alegând custodia completa a echipamentului de receptie (kit antena si kit receptor de satelit
Nu îti ramâne decât sa activezi cartela verde de promotie acum în valoare de 45 RON (inclusiv TVA) pentru a avea acces la Pachetele Familia si Aventura timp de 2 luni!
ÃŽn plus, primesti acces gratuit la toate pachetele de programe din grila Focus Sat timp de 30 zile din momentul conectarii!
in cazul asta iau in custodie numai receptorul(ant si lnb am) pe 2 luni,cam cat folosesc rulota pentru afara.dupa care il predau.
Personal folosesc in paralel Digi si Boom.Aveam o parere proasta despre Digi la inceput,insa dupa ce am avut termen de comparatie,ii prefer.Pentru o taxa de 42 ron/luna am un tunner dublu(vad pe 2 tv programe diferite in acelasi timp)am acces la Hbo,Hbo Comedy,Cinemax,si cam tot ce tine de sport , muzica , documentare , etc..
Montarea se face relativ usor,tunnerul avand un meniu care-ti indica suficient de bine daca si mai ales cand nimeresti pozitia. :D
Dezavantajul ar fi ca daca nu folosesti o anumita perioada sistemul,trebuie sa-i suni sa-l reactiveze(asta ma deranja la inceput),insa se rezolva destul de repede.
Sunt si variante de receptie in sistem PrePay,adica cumperi cartele valorice si alimentezi cardul doar atunci cand ai nevoie(cred ca Focus Sat,dar nu sunt sigur).
Digi este folosit preponderent de Romanii de pretutindeni(are in grila 2 progame cu manele,asta este motivul :? ).
Pentru cei cu copii,pe Boom apar in plus inca 3 programe de asa zise desene animate.
Mi-as permite un sfat legat de amplasarea cat mai solida a antenei si anume in locul rotii directoare(cea de pe protap)se poate monta o teava sau ce aveti la indemana pe care se poate fixa trainic(cine a prins furtuna,stie) o antena.
Deasemeni se poate achizitiona o antena completa,cu semnal bun,insa cu dimensiuni mai mici,pentru aproximativ 50 ron(de la cei care instaleaza servicii boom)
Exista acum posibilitatea achizitionarii (pe net') unui dispozitiv(aprox.70 ron) care mai adauga un LNB oarecum defazat , si astfel se mareste cu mult numarul de programe receptionate.
Mai toate ofertele ofera aparatura in custodie in functie de durata contractului.
Raspuns final , Digi . . !
da, digi are grila de programe mai variata,dar nu are prepay.anul trecut,in germania,m am imprietenit intr un camping cu o familie de nemti. ei folosesc preponderent programele FTA.au ramas un pic uimiti cand au vazut la mine discovery,pro tv, antene,sport.si credeti ma, dupa rulota,masina si cum se exprimau, nu erau chiar nimeni.ei au ceva programe FTA in limba germana,asa ca le convine,banui eu.
revenind la problema ce am ridicat o intr un post anterior, ramane la alegerea noastra ce si cum facem.dar ,parca sa platesc un an si sa folosesc maxim 2 luni nu e convenabil(unde mai pui ca alea 10 luni nu folosesti sistemul).
Eu am gasit o solutie de compromis.Desi sunt abonat la Rcs,mi-am montat antena si acasa(am 2 la geam,inca una pentru Boom),care costa doar 50 ron,astfel ca o pot folosi si in restul anului,avand in vedere atat calitatea semnalului cat si grila de programe mai extinsa decat pe cablu.Deci cand sunt plecat cu rulota,iau doar tunnerul cu mine.
Asa cum auzise-m si am si citit pe forum,nici cei care sunt in sistemul PrePay nu sunt prea linistiti,daca nu o folosesc in restul anului..
Am si uitat sa va anunt!
Posesorii de Opticum 4000C,au la dispozitie noul soft cu emulator ce stie sa faca,din nou,AU pe Gigi.Tv. Spor la instalare! :D
Imi pare rau....ca va aduc o veste proasta. Incepand de ieri....cei ce receptionati digi tv de-a moca...o sa aveti din ce in ce mai putine posturi vizibile. S-a inceput cu posturile de tip pay per view, Digi film 1 si 2. Se pare ca va fi bezna pana la sfarsitul lunii aprilie pentru detinatorii de receivere cu emulator. In principiu nu e nimic de regretat deoarece....sa fim seriosi si-au scos banii dati pe ele si....trebuia sa schimbe si astia sistemul intr-o buna zi.
Fiind rubrica de sfaturi si recomandari.... nu am decat doua. Prima... faceti-va abonamente oficiale! :D
Alternativa....luati receivere ce stiu card-sharing!
@parpaneta, ei se chinuie de aproape 2 ani sa treaca la N3 :D , stai linistit ca pana vor trce cu totul, se vor gasi soluti ca si pana acum (vezi Premiere de la nemti) :lol: