Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
La mine asa arata,o parte din tubulatura;n-am fost curios sa studiez ce are in interior,la exterior e ceva plastic.Daca-ti foloseste la compararea cu produsele din catalog...
multumesc tuturor. m-am cam lamurit la ce tubulatura se foloseste. daca mi-ati da si diametrul cred ca as avea informatiile complete si as putea da comanda la peti.
La Trumavent se foloseste tubulatura din aluminiu, cu invelis din carton (sau plastic, cum are Sergiu Odenie)la exterior. Exista 2 diametre: 65 si 72 mm. Diferenta este de volum de aer vehiculat; cele subtiri transporta mai putin aer decat cele groase. De asemenea, mai exista diferente in ceea ce priveste montajul: tubulatura subtire se baga IN gurile de iesire din Trumavent, in timp ce tubulatura groasa se monteaza PE gurile de iesire din Trumavent. Din ce am citit, tubulatura cu diametrul de 72 mm se foloseste la centralele de incalzire seria E (E2400 si E 4000). In rest, nu sunt deosebiri intre cele 2 tubulaturi... Trebuie sa ai grija cand comanzi accesoriile (coturi, T-uri, elemente terminale...) sa fie la diametrul tubulaturii.
PS: Tubulatura de evacuare de la Truma este din otel inoxidabil, cu invelis de carton.
Bafta!
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Rolland,cumpara de 65,este FIX ce-ti trebuie...apropos de coturi,teuri,eu nu am la rulota mea (6,8 m).Deci,din vent iese o bifurcatie (plastic negru) pentru fata si spate,de coturi nu ai nevoie,ca d-aia este gofrat sa poti jongla cu el...iar terminatiile sunt de fapt aplatizari capsate ale tubulaturii.Repet,eu la rulota nu am nici un teu,ce-ai vazut in poza este after market pt.compartimentul buteliilor,adica sectionez tubulatura,intruduc teul,iar tubul ramas il bag in peretele ce da in compartimentul buteliilor,punand acest obturator Truma pt.reglarea debitului...
De fapt,acest kit (teu,tub,obturator )este pt incalzirea corturilor...
Bafta.
@Catalin: Exista T-uri, care se intercaleaza, asa cum ai spus si tu, pe tubulatura, pentru incalzirea compartimentului buteliilor, insa exista si un sistem de incalzire a cortului: http://www.truma.com/truma05/en/product ... 76387.html.
@Roland: Asa cum spunea si Catalin, tubul este gofrat si poate fi indoit pentru a fi pozitionat in conditii optime. Fa-ti o "poza" a sistemului si vezi ce elemente iti sunt necesare.
Bafta!
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Super tare ideea cu fixarea un pic mai sus de nivelul podelei, am sa mi-o insusesc. Multumesc. Dar fixarea colierelor cu ce ai-ti realizat-o ? Holtzsuruburi?
De curand mi-am montat tubulatura la un Trumavent cu motor de 220V.
Se stie ca ventilatorul are o putere de 65-70 W. Ce autonomie pot avea la acest ventilator, in conditiile in care folosesc un UPS pe post de invertor si un acumulator stationar de 90 A?
Pai trumavent + consumul invertorului va fi de cca 6Ah;daca ar functiona doar vent-ul din baterie,teoretic ar merge 15 ore.Practic bateria nefiind noua nu mai are capacitatea de 100%.Deci in fuctie de cati Ah mai poate debita la cata uzura are,poate vreo 10 ore sau mai mult.Tinand cont ca poate nu va functiona la turatia maxima,nu absoarbe 65-70W deci se poate mari astfel timpul de functionare.
L.E.am facut niste masuratori ale consumului,anul trecut,cu vent-ul 220V prin invertor,la diferite trepte de turatie;o sa le caut sa le pun aici,astfel se poate alege o turatie care sa permita o folosire mai de durata pe bateria de 12V.
E clara treaba, nu ca mi-am pus mari sperante in "ingineria" asta, dar daca este vorba de o autonomie de maxim 15 ore (bateria este aproape noua), nu-i grozav deloc. Trebuie sa tin cont si de faptul ca pe langa ventilator mai am si alti consumatori (becuri, pompa apa) in rulota.
Multumesc.
Observatiile lui Sergiu mi se par corecte !
De aici rezulta necesitatea unui vent cu motor pe 12Vcc care consuma doar 1A , deci si durata de functionare pe acumulator de 5 ori mai mare decat in cazul celui la 220V , plus eliminarea invertorului, care mai introduce niste pierderi.