Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna Ziua,
Sunt din Craiova,Sorin ma numesc si ma bucur :D ca exista preocupare si pentru acest domeniu sau hobby mai bine zis.
Imi face placere sa va anunt ca familia noastra are un Hobby Clasic 4,30 din 94, destul de bine intretinuta,cu care ne e drag sa plecam pe undeva :lol: .
Am mers cu cortul,am mers pe la pensiuni si hotelulri,dar mai bine e cind ai tu ce iti trebuie si te poti bucura de peisaj , de natura si de liniste-liniste de care in ultimul timp nu prea mai avem parte in orice camping sau loc mergi muzica si in special manele :evil: .Pleci de acasa sa te relaxezi si vii nauc.
Ce sa mai spun,doresc ca sa ne simtim bine impreuna si fie ca toti membrii acestui club sa aibe parte de cit mai multe evenimente frumoase si amintire de neuitat.
Daca este nevoie am sa dau mai multe detalii tehnice si am sa pun si niste poze data viitoare.
Cu stima,
Sorin Priboi
Opel Astra 1.7 DTI + Hobby Clasic 94
Draga Sorin, ma bucur si eu pentru voi. Stiu ce inseamna sa fii impacat cu acesta preocupare, sa-ti poti permite iesirile asa cum ti le doresti! Sa stapaniti sanatosi rulota si sa va bucurati de cat mai multe iesiri, asa cum stiti voi ca va simtiti bine. Si noi ne-am luat o rulota nu demult; am avut pana acuma trei iesiri. Noi nu prea preferam camping-urile, voi? In jurul Sibiului sunt foarte multe locuri frumoase, unde intalnesti rulote si corturi, pe malul raurilor.Locurile sunt destul de aerisite si e liniste, fara manele :-) Daca sunteti interesati de acest fel de iesiri, sunteti bineveniti.Daca doriti o sa va trimitem si poze.
Salutari de la Sibiu.
Ady, Ela si Lady
Volkswagen Tiguan + Bürstner Holiday 4305
0728 140 777
Bine ati venit in randul "bolnavilor" de rulotism.. :lol: La multe iesiri cat mai reusite. Sorin, nu uita sa iti completezi profilul sa stie lumea din ce parte a tarii esti :oops:
Multumim de urari.Ne-ar face mare placere sa ajungem in zona Sibiului ,dar am terminat perioada de relaxare si la fel si ce aveam in portofel,O perioada vom sta pe acasa . :)
Intre timp voi incerca sa asimilez cit mai multe informatii pe care le-am gasit pe forum si le consider foarte utile.
Multumesc inca o data si numai cuvinte de lauda pt cei care fac parte din acest club.
Cu stima,
Sorin Priboi
Opel Astra 1.7DCI + Hobby Classic 94
Si voua si Mihaelei Ionescu si celorlalti noi membri ai acestei comunitati. Eu personal ma bucur ca, pe masura ce trece timpul, numarul celor care intra in randurile rulotistilor creste.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Multa sanatate si bine ati venit in familia (din ce in ce mai mare) a rulotistilor. Sa nu uitam ca rulota, prin mobilitate si dotari ne ofera siguranta si confort in locatii pe care le-am ravnit, le-am visat sau poate nici macar nu le-am visat. Natura, bunul cel mai pretios dat de Dumnezeu alturi de viata, ne asteapta sa-i descoperim farmecul si trairile unice. Si nu uitati: toate impresiile, trairile si imaginile e frumos sa le impartasiti marii noastre familii, a rulotistilor.
VW Passat/Dethleffs New Line (Beduin) GIGI Secretul FERICIRII nu este sa faci ce-ti place, ci sa-ti placa ce trebuie sa faci! J. Barrie
Bine ai venit in "familia rulotistilor".Ma bucur ca in Craiova a inceput sa creasca numarul posesorilor de rulote.Daca la profil treci si un numar de telefon poate ne intalnim , schimbam impresii si poate in viitor planificam iesiri impreuna.
Florea Cornel Daca nu putem sa fim buni,sa incercam sa fim macar politicosi.(N.Steinhart)
Dacia Logan 1,6 mcv gpl + Lunar Mercury 420
0741054646 florea_cornel_1955@yahoo.com
Multumim de urari si de incurajari,dar si de sugestii.Inca incerc sa ma familiarizez cu profilele si toate cele :D .
Am vazut ca aveti o rulota englezeasca.Sa o stapiniti cu drag si sa va bucurati de ea.Am un prieten bun care este in cautare de rulota englezeasca.Ar vrea de 5 pers si undeva pina in 3000 Eur.Aveti ceva sugestii? Ramin recunoscator.
Pina atunci numai bine tuturor rulotistilor timp cit mai frumos si drumetii placute.
Cu stima,
Sorin Priboi
Opel Astra 1.7DCI + Hobby Classic 94
tel +0766/24 83 24
E-mail: edituranatis@yahoo.com
Bun venit.Craiova se intareste. Asteptam intilnire si eventual telefoane.Rulotismul este virus ptr. o viata.Din fericire il iau numai cei ce respecta si se respecta.
Multa sanatate la toata lumea, :lol: :D
Raspund mai greu pt ca am tot fost plecat din oras si am ramas si pieton(nu fara carnet ,ci fara masina) Am vindut Opelul Astra G si pina mai punem ceva ca sa luam alta va mai dura ceva.M-am orientat la un Mitsubishi Pajero Sport.As vrea sa merg sa il iau din Spania, fratele meu are rezidenta acolo si daca minunatii nostri conducatori vor mai umbla la taxa de inmatriculare sau o vor scoate atunci o voi inmatricula.E putin mai scump decit in Germania dar in genereal sunt masini mai bune, mai putin chinuite si cam fara rugina in Spania( alt tip de clima)
Ma gindesc la un Pajero sport 2.5 TDI an 2000 + in ideea de a avea Euro 3.Am inteles ca pina prin 2000-2001 au fost doar Euro 2.
Asa voi putea folosii masina si pe aproape orice tip de drum rominesc.
nu de masina sa-ti fie mila ci de rulota!! eu am pajero dar mi se rupe sufletul pe unde o port??? la un moment dat setezi drumurile cu gandul la rulota ca dupa 1-2 drumuri de pajero ...redecorezi mobila din rulota!!!
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero