Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Călătoria am făcut-o împreună cu două familii prietene. Plecarea a fost în dimineaţa zilei de 29 august 2009 pe următorul traseu: Piatra Neamţ - Tg. Mureş - Cluj Napoca - Oradea - Budapesta, unde am oprit la camping Fortuna din Torokballint, o suburbie a capitalei Ungariei la aproape 15 km de ea. Aici condiţii foarte bune de cazare, oameni amabili şi buni sfătuitori, totul pentru un preţ de 21euro/echipaj cu toate facilităţile. În Budapesta am stat 4 zile în care am vizitat oraşul pe îndelete.
A urmat drumul spre Praga aproape 500 km pe traseul Budapesta - Bratislava - Brno - Praga. La Praga am stat 3 zile la camping Fremunt de pe strada Troja, districtul Praga 7 pentru un preţ de 20 euro cu tot ce trebuie inclusiv internet.
Ne-am întors în ţară după 11 zile de excelentă vacanţă şi 2600 km parcurşi fără nici un incident.
Urmează fotografii.
Cand iti faci bagajele pentru vacanta, ia-ti jumatate din haine si dublu bani.