Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Plusez la suma lui Gigi cu inca 2500 Euro.... :lol: Multumesc mult de informatii...sunt mai mult decat complete pentru a-ti face idee de bugetul unui astfel de concediu de vis. Personal voi incerca sa fug cat pot de restaurante..si sa trec la post ..ca de... :roll: ..nu strica niciodata. Cu restul mai vedem :lol:
La Capul Nord am stat 3 zile sa asteptam sa se ridice norii si degeaba.
Ce-am reusit sa vedem a fost in prima noapte cand am ajuns pe la ora 1.30 noaptea si era soarele pe cer.
Dimineata ceata de n-am gasit iesirea din parcare decat mergan in recunoastere pe jos.
Mai departe am mers spre Tromso, primul oras mare, aflat pe o insula legat de doua poduri superbe cu "pamantul"
Ce te surprinde este traficul care se desfasoara la suprafata dupa regula prioritatii de dreapta, fiind doar cateva semafoare, stradutele fiind foarte intortocheate si pline de sensuri unice. De fapt, tot traficul si mai ales tranzitul se desfasoara pein tunelurile de sub oras, pline de intersectii si o grmada de sensuri giratorii.
Pozele sunt tot din nord si Tromso. http://img179.imageshack.us/img179/3953/img4586o.jpg[/img]
[img]vhttp://img21.imageshack.us/img21/2175/img5070r.jpg[/img]
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Trondheim, Kristiansund, Trolsvegen, Lillehammer.
Din pacate deja era pustiu peste tot deoarece scolile incep pe 15 august asa ca ne-am retras in Suedia la Goteborg.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Poze din Goteborg si Malmo.
Din pacate prin sudul Norvegiei se trecuse deja la programul de iarna (in data de 14 august???) si nu prea mai gaseam deschis, ferry-boat-urile erau mai rare (doar 2 pe zi in loa de 5-6) parcurile de distractie inchise asa ca am decis sa traversam restul Norvegiei si sa mergem in Goteburg. Aici plin de reguli, am ajuns la poarta campingului pe la 01.30 si inchis. Asteptam pana la 8 cand deschid, facem hartiile sa ne campam dar nu se poate decat dupa ora 13. Dai cearta cu taranii, am copil nedorit, etc, nici un succes. Sun la alt camping detinut tot de aceeasi firma Liseberg Camping si ma primeste la ora 8.30 Ca sa fie bucuria mai mare cand ajung la Bucuresti gasesc la posta o notificare ca n-am platit ziua de campare unde de fapt nu statusem. Am rezolvat-o cu un mail in care le-am povestit totul si i-am bagat in aia-masii pentru viitor.
George Marcu @ maurice
Ca sa nu creada cineva ca am ramas in Suedia si pentru ca avem timp fiind liberi de la serviciu….o sa incheiem povestea cu Germania.
Cateva poze din Berlin, Potsdam si inprejurimi.
Un Berlin in sarbatoare si plin de oameni datorita campionatelor de atletism
Potsdam cu o mie de palate si parcuri pline de nudisti, in parcurile din centrul orasului printre alei
In loc sa stam 2 nopti cum prevazusem am stat 4 si ne-am relaxat cat in tot restul concediului, atmosfera super in camping (cam scump dar 5 stele) cu mesele la restaurant mai ieftine decat daca faceam cumparaturi din supermarket. Cam strict si plin de reguli, aveau 1500 de modele de pubele pentru fiecare tip de gunoaie...noroc ca a doua zi am descoperit pubela gunoaie nesortate undeva in spate si numai pe aceea am folosit-o.
George Marcu @ maurice