Daca v-a impresionat un produs sau serviciu pe care il recomandati colegilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Aseara am trecut pe la magazinul Hornbach-berceni si am vazut urmatoarele produse care mi-au atras atentia:
Lampa are doua tuburi de neon(8w/12v fiecare), functioneaza cu 8baterii X 1.5v, are cablu cu alimentare la bricheta si comutator pentru aprinderea unei singure lampi sau a ambelor.
sper sa fie de folos!
respect!
Multumesc frumos. Chiar daca nu am acum nevoie de acestea, iti multumesc pentru informatii, pentru generozitatea gestului de a ajuta si pe ceilalti. De exemplu eu am cumparat solutii WC la un pret asemenator si am platit extra transportul 30 RON - la 2 solutii a fost in plus 40% ...
Sanatate!
Caracteristici lampa:
-are 2 tuburi, de 8w fiecare,care dau o lumina destul de puternica
-ca si dimensiuni aproximative: L=35-40cm, l=8cm, h=6cm
-pe spate are dispozitiv de fixare
mie imi place ca functioneaza direct la 12v; si la bani cred ca e OK.
Lampa am eu si-i misto, merge cu baterii R6 (AA) si la 12V alimentata de la bricheta, merge 1 neon sau 1+1 adica doua, are si magneti pe spate (din pacate rulota-i de aluminiu si nu se pot folosi), singurul inconvenient este stecherul imens.
Solutiile sunt la 2 litri fata de cele thetford (aquachem si aquarise) care sunt la 1,5 si sunt bune
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
As vrea sa vorbesc cu un var din Bucuresti sa-mi ia o lampa de 12V si niste solutii de toaleta.Imi puteti da si mie adresa acestui magazin sa-i comunic?Solutiile le-a mai incercat cineva?sunt la fel de eficiente ca cele la 1,5l,Aqua Rinse si Aqua Kem Blue?Firma este aceeasi,pretul fiind/2l bun,dar n-am mai vazut la 2l si cu numele asta.Eu am ceva solutie albastra(primita cu rulota): http://www.frankana.de/navigate.do?kgrpId=5208 ,dar cred ca nu e prea eficienta ca nu inlatura mirosul prea bine(cred ca asa ar trebui)Poate aveti opinii despre calitatea acestora.
Solutiile pentru W.C. sunt foarte bune, iar magazinele Hornbach le gasesti in Berceni langa Sellgros si in Militari la intrarea pe A1, langa KIKA.
Am experimentat mai multe tipuri de solutii pentru W.C-uri, insa THETFORD-ul este cel mai bun si cred ca cel albastru este si cel mai bun. Parca este mai concentrat decat cel verde, insa ambele isi fac treaba excelent.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654