Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Incerc sa nu va plictisesc cu poze prea multe, dar am prins doua evenimente importante in zona; hramul manastirii Secu, si parada retromobil. Dar sa incep cu locul de campare care cred ca va fi folositor celor care trec prin zona. Se poate campa fara probleme in parcarea din fata hotelului, este o parcare mare si linistita,
Parcarea este mereu libera, nu deranjezi pe nimeni, si nici tu nu vei fi deranjat pentru ca nu mai este folosita. Am vorbit cu calugarul care este administrator la hotel, si care locuieste chiar in casa de langa parcare, si mi-a confirmat ca nu deranjam pe nimeni. Tot langa parcare este o poienita unde pot fi campate cam 2-3 rulote. Pe aceasta poienita puneam corturile cand mergeam in expeditie cu scoala. De regula mergem doar pentru sfarsitul de saptamana si nu mai instalam cortul, asa ca am instalat rulota mai repede pe placa de beton si doar masa pe iarba. Aici gasim linistea mult dorita, nu este aglomerat, mai apare cate un cort, dar rar. Zona este superba cu multe locuri de vizitat.
Fişiere ataşate
0908290159 [640x480].JPG (48.82 KiB) Vizualizat de 2077 ori