CLUBRV-RO în Delta Dunării

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Re: CLUBRV-RO în Delta Dunării

Mesaj de Petrescu Eugen »

Alexandru, te rog să vii la întâlnirea din acest an din Deltă şi să vezi problemele pe care le ridică o întâlnire de 60-70 echipaje în ceea ce priveşte locul de campare. Şi la fiecare din întâlniri cei ce s-au implicat în organizare au încercat să rezolve o multitudine de probleme, inclusiv cele enumerate de tine (în locaţia în care am fost anul trecut lansarea bărcilor de pe peridoc se face în braţul Sf. Gheorghe nu în canal. De altfel, acolo este şi punctul de trecere al unui bac local).
La fel vor face şi în acest an.
Loc. Grindu nu este pe şosea, este pe malul drept al Dunării, mai în aval de Galaţi. Probabil ai vrut să te referi la loc. Garvăn, unde, venind de la Galaţi către Tulcea, şoseaua are o bifurcaţie către Măcin şi unde, într-adevăr, este instalat din când în când câte un radar. Şi la Isaccea, ai dreptate, este cel puţin o zi pe săptămână radar instalat (de regulă pe la mijlocul săptămânii).
Să ne vedem sănătoşi!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
muller alexandru
Membru forum
15

Mesaj de muller alexandru »

Da,este Garvan,,,,in functie de timp cind trec prin Isaccea va sun sa ne cunoastem
cu stima :D :)
"ADEVARATA CRIZA ESTE CRIZA INCOMPETENTEI" Albert Einstein
Pestele care lupta impotriva curentului moare electrocutat..oare cind si BRACONIERII..??
Hyundai Terracan & Knaus 8603 Suedwind....& Peridoc"Blue Dream"
0040724987730
Radu Muntean
Membru forum
15

Mesaj de Radu Muntean »

Buna ziua,
intentionez sa merg si eu in Delta peste vreo 2 saptamani, la pescuit cu niste prieteni, cu rulota. Credeti ca la Murighiol pot ajunge cu bine? Am auzit ca s-ar putea ajunge pana la Dunavat cu masina. Oare si cu rulota? Si ii intreb pe cei care au mai fost unde sunt locuri bune de campat?
Sunt mai nou in clubul rulotistilor, am la activ doar o iesire anul asta in Croatia, dar in Delta sunt convins ca nu vor fi deloc asemenea conditii.
Astept sfaturi. Multumesc,

Radu
Audi A4 & Beyerland 390
muller alexandru
Membru forum
15

Radu Muntean scrie:Buna ziua,
intentionez sa merg si eu in Delta peste vreo 2 saptamani, la pescuit cu niste prieteni, cu rulota. Credeti ca la Murighiol pot ajunge cu bine? Am auzit ca s-ar putea ajunge pana la Dunavat cu masina. Oare si cu rulota? Si ii intreb pe cei care au mai fost unde sunt locuri bune de campat?
Sunt mai nou in clubul rulotistilor, am la activ doar o iesire anul asta in Croatia, dar in Delta sunt convins ca nu vor fi deloc asemenea conditii.
Astept sfaturi. Multumesc,

Radu
Salutare ,
Pina la iesire din Murighiol spre Dunavatu/S/J/ este asfalt...mai cu hopuri ,,mai cate o groapa...in continuare spre D S si D J este un drum de piatra sparta si pamant..cu obstacole..dar incet se poate ajunge acolo .
Ca pescuit in Dunavatu de Jos ..se mai poate ca staionar...dar mergand spre DJ...te indepartezi de DUNARE si ajungi spre niste lacuri ,,greu accesibile cu rulota dupa tine..cam toate gospodariile localnicilor se termina in apa...deci cam ingradite
Ai o varianta cind intri in D Jos la un moment dat pe un drum la stinga ocoloesti un capat de canal si acel drum de pamant te duce spre Canalul Lipovenilr unde se poate campa /fara nici o sursa/apa,,,curent/..dar loc frumos..un pic riscat daca plua si doresti sa pleci imediat....un loc frumos de pescuit stationar...daca tot doresti si ti-ai fixat Dunavatu de Jos

Fir intins...."sa ti-o traga la fund".!!?... :lol: .pluta .. o vorba de-a unui coleg de suferinta ..in zilele frumoase din DELTA
:mrgreen: sal
Pestele care lupta impotriva curentului moare electrocutat..oare cind si BRACONIERII..??
0040724987730
Radu Muntean
Membru forum
15

Mesaj de Radu Muntean »

Mersi de indrumari.
Poate ca Dunavatu de Sus ori 'al de Jos nu sunt cele mai bune locatii de pescuit din Delta unde se poate ajunge cu rulota. Nu caut campinguri, insa sper ca va fi ceva mai bine decat cu cortul. Nici nu vreau sa ma impotmolesc daca ploua, ca nu am concediu decat o saptamana, iar drumul din Deva pana acolo cred ca imi va lua aproape o zi.
Credeti ca gasesc si alt loc de pescuit in Delta unde sa pot ajunge, dar si pleca fara probleme cu rulota? Nu am nevoie nici de electricitate, nici de apa. Langa Murighiol ar fi mai bine? Spuneai ceva de Mahmudia. Nu vreau sa am senzatia ca merg in Delta si stau la oras.
Mai am timp sa ma hotarasc pana pe sfarsitul saptamanii viitoare.
Salutari!
Audi A4 & Beyerland 390
muller alexandru
Membru forum
15

Cu RULOTA ori si unde ai merge tot pe Bratul Sf Ghe ai ramane pe malul Drept..ori ce traversare a bratului cu bacul ..implica riscuri..legate de vreme pentru intoarcerea pe malul drept
Atunci locatia recomandata in una din mesajele de discutii.la Mahmudia. vezi si linkul pentru harta si mergi aproape de locul unde se intersecteaza bucla bratului vechi cu cel nou/navigabil/ cam la jumatea distantei dintre acea intersectie si geamandura de acostare pentru barjele pt calcar din mijlocul Dunarii
Sau tot la Mahmudia..traversezi cu bacul pe malul celalalt /vezi ca sambata si duminica..are program special...retin ca duninica undeva in jur de ora 16.00 ii aduce pe cei care de obicei vin vineri si pleaca duminica/ si este o liziera de padurice paralel cu malul ..si sa ramai undeva acolo...este si acolo frumos si locuri de pescuit..acolo in fata pentru somn si mai in aval..unde mergi pe jos,,,crap
Anul acesta slab..la capitolul CAPTURI
Pentru MOMEALA gasesti in Tulcea in sensul giratoriu la iesire din oras ..unele au program nonstop..nu te zgarci la calitate.. rama neagra,,rosie coropisnita si viermus..pt prins momeala vie/la somn/.mai ales ca il ai de pastrat o saptamana...pt mamaliga..cele facute de tine sunt sfinte..cu diferite arome ...chiar si usturoi sau alte ingrediente dulci sau puturoase..si beteina

Deva >Brasov>Tg Secuiesc>Onesti>Adjud>Marasesti>Tisita>Tecuci>Galati/BAC/>Tulcea/centura />Mahmudia

sal
0040724987730
Florin Drumea

Mesaj de Florin Drumea »

E trecut de 1 septembrie si inca nu avem o data a intalnirii...deci cand o sa aiba loc intalnirea???? :roll:
Încuiat