Radu Muntean scrie:Buna ziua,
intentionez sa merg si eu in Delta peste vreo 2 saptamani, la pescuit cu niste prieteni, cu rulota. Credeti ca la Murighiol pot ajunge cu bine? Am auzit ca s-ar putea ajunge pana la Dunavat cu masina. Oare si cu rulota? Si ii intreb pe cei care au mai fost unde sunt locuri bune de campat?
Sunt mai nou in clubul rulotistilor, am la activ doar o iesire anul asta in Croatia, dar in Delta sunt convins ca nu vor fi deloc asemenea conditii.
Astept sfaturi. Multumesc,
Radu
Salutare ,
Pina la iesire din Murighiol spre Dunavatu/S/J/ este asfalt...mai cu hopuri ,,mai cate o groapa...in continuare spre D S si D J este un drum de piatra sparta si pamant..cu obstacole..dar incet se poate ajunge acolo .
Ca pescuit in Dunavatu de Jos ..se mai poate ca staionar...dar mergand spre DJ...te indepartezi de DUNARE si ajungi spre niste lacuri ,,greu accesibile cu rulota dupa tine..cam toate gospodariile localnicilor se termina in apa...deci cam ingradite
Ai o varianta cind intri in D Jos la un moment dat pe un drum la stinga ocoloesti un capat de canal si acel drum de pamant te duce spre Canalul Lipovenilr unde se poate campa /fara nici o sursa/apa,,,curent/..dar loc frumos..un pic riscat daca plua si doresti sa pleci imediat....un loc frumos de pescuit stationar...daca tot doresti si ti-ai fixat Dunavatu de Jos
Fir intins...."sa ti-o traga la fund".!!?... :lol: .pluta .. o vorba de-a unui coleg de suferinta ..in zilele frumoase din DELTA
:mrgreen: sal