Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
N-am nimerit-o din prima cu marimea fotografiilor dar ma voi perfectiona. Data viitoare voi fi Mare maestru! :D
Merci pt incurajari Costin. In alta ordine de idei, consider ca aceste dispute care au aparut pe forum sunt din cauza precipitarii si cadrului impropriu in care ne-am trezit peste noapte in locatia aleasa. Cu siguranta ca multi dintre noi vom ajunge sa ne cunoastem mai bine pe viitor si poate chiar sa descoperim ca avem multe lucruri in comun, lucruri care ne pot face sa ne simtim bine impreuna. Cel mai bine ar fi ca cei care au avut zilele acestea mici frictiuni si impunsaturi pe acest forum sa ingroape securea razboiului. In definitiv facem aceste iesiri ca sa ne simtim bine, sa uitam de stresul cotidian care ne macina si sa ne reintoarcem cu bateriile incarcate. E pacat ca iesirile noastre sa fie umbrite de aceste dispute. Eu va propun sa va mai dati o sansa unii altora, iar daca incompatibilitatile se vor mentine, abia atunci fiecare va putea face o triere si-si va selecta partenerii. Deocamdata am petrecut mult prea putin timp impreuna pentru a fi extrem de radicali. Noi ne-am simtit bine in compania tuturor celor pe care i-am cunoscut si ne-am bucura nespus daca si ceilalti ar putea face acelasi lucru.
Cu ceva timp in urma server-ul pe care este gazduit forumul a suferit o defectiune. O parte din functii au putut fi restabilite, insa aceasta cu privire la pozele postate de pe calculatorul personal nu. Se pot vedea si posta doar pozele inserate cu ImageShack, din cate stiu eu.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
@Cristian Zabava:
"Cel mai bine ar fi ca cei care au avut zilele acestea mici frictiuni si impunsaturi pe acest forum sa ingroape securea razboiului. E pacat ca iesirile noastre sa fie umbrite de aceste dispute."