Cristi Dronca scrie:Buna ziua.Domnu Eugen ce sa mai hotaram prin vot, ce argumente sau contra argumente,propuneri, pareri s.a.m.d.Cei ce au fost la Murighiol anul trecut cunosc avantajele acestei locatii,nu mai avem nevoie cred eu de alte propuneri,trebuie hotarata doar data, agatam rulotele si la drum.Daca incepem cu propuneri si pareri iar incepe bilciul pe forum,si nu cred ca avem nevoie de asta acum.
Multumiri d-lui Muller Alexandru din locatie Romania, pt.propuneri, desi nu cred ca mai avem nevoie, pt. ca locatia a fost deja stabilita MURIGHIOL,si anuntata de d-nul Curelea,chiar in primul post al acestui topic,iar pe d-nul Muller il asteptam pentru a se convinge.
Poate experienta locului ,,,are prioritate si cu ocazia asta apar poate putine esecuri....cunosc locul...am petrecut zile pe acolo,,,pentru fiecare dintre noi...conteaza ultima experientafata de un anumit lucru...loc...intimplare...al meu a fost unul cam neplacut,,,si de aici si faptul ca am parasit acea locatie pentru alta..MAHMUDIA...acum de exemplu sunt probleme deosebite si cu lansarea barcilor,,prin lasarea la apa a peridocului...apa mica pe canal..la un pescaj mai mare ????
Atentie la Radare in Grindu,,,Isacea,,,,
Vint in pupa