CLUBRV-RO în Delta Dunării

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
parpaneata

Re: CLUBRV-RO în Delta Dunării

Mesaj de parpaneata »

Adrian,vezi Murighiol de anul trecut! Au fost peste 50 de echipaje si.....mai era loc. Ne vom organiza la fel ca atunci. Vor fi in plus si cateva barci din Club achizitionate recent! :D
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Adica ale clubului ?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Ale lu' ta-su Gigi! :D
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Si eu care credeam ca ma dau cu barca 😢 , am crezut ca sunt ca si cortul, care-l poate lua orice membru doritor de un botez sau o petrecere mai mica in familie :mrgreen:
Pai sa vedem pozele si sa deschidem un topic nou!
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
muller alexandru
Membru forum
15

Mesaj de muller alexandru »

Se asfalteaza drumul .....au inceput deja la iesire din Tulcea....era un calvar pe acel drum ...avea numai denivelari si gropi mai mult sau mai putin plombate...se asfalteaza pina la Dunavat...spuneau lucratorii ?
Poate o alta locatie cu mai putine riscuri de noroaie.inpotomolire daca ploua si cu spatiu mai mult si mai intins in MAHMUDIA in zona malul dunarii spre Murighiol/Se trece prin oras....unde se infunda drumul in fata Hotelului M.....se ia la stinga si apoi pe linga port se ajunge din nou pe Malul Dunarii ..
Este o parere :o
"ADEVARATA CRIZA ESTE CRIZA INCOMPETENTEI" Albert Einstein
Pestele care lupta impotriva curentului moare electrocutat..oare cind si BRACONIERII..??
Hyundai Terracan & Knaus 8603 Suedwind....& Peridoc"Blue Dream"
0040724987730
BorbolyIstvan
Membru forum
18

Mesaj de BorbolyIstvan »

si din Mahmudia pleaca curse regulate la Sf.Gheorghe!
Borboly István
Cielo Executiv+Beyerland S 2031
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Mesaj de Petrescu Eugen »

În privinţa locaţiei nu cred că este alt loc care să ofere aceleaşi oportunităţi ca locul de campare de anul trecut:
- are umbră;
- este locul din care pleacă ambarcaţiunile pentru plimbări zilnice pe traseele Deltei;
- este locul pe unde pescarii trec spre cherhanale şi te mai poţi lipi de-un peşte (cei ce au fost anul trecut ştiu că ... pur şi simplu nu mai are balta peştele pe care-l avea odată şi care produce nostalgii!);
- este locul cel mai apropiat de zonele de pescuit din interiorul Deltei.
Sigur, vom sonda şi alte locaţii, vom pune poze cu argumente şi contraargmente şi ... vom hotărâ prin vot.
Cert este că din orice locaţie aflată pe malul Dunării, în caz de ploaie sunt probleme, adică trebuie aşteptat până se zvântă terenul.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
muller alexandru
Membru forum
15

Ultima data cand am fost acolo...fara rulota..drumul de pe dig avea niste brazde formate de cauciucurile tractoarelor de toata "frumusetea" de fugea masina pe clisa aia
Pescarii care predau la chirhana au clientii formati...din cauza pensiunilor si hotelurilor din Mahmudia,,Murighiol,,,si de pe canalul Uzlina...eu personal petrec cel putin jumatate din zilele de CO in Delta la pescuit si in general cam la doua saptamani daca permite si vremea sunt in Delta pe Bratul vechi Sf Gheorghe/bucla Mamudia,,Murighiol/..Uzlina ,Isac..Gorgova... Pescuitul anul acesta fff slab...cred ca de un bors pescaresc se va gasi..la pescari pretul la un peste bun...somn,,crap..salau...este intre 10-12 lei
In zona scrisa de mine ca loc de campare..este mai usor de ajuns in oras/mahmudia/pt orice aliment/,,,ai toate tipurile de mal...adinc din mal..cu pragul aproape...intinsura...sunt si copaci pe mal..dar nu chiar padure..si parca este mai izolat ..si cu multe posibilitati de manevre /masina -rulota/
Va pun un link interesant gasit pe net
http://www.rancaonline.ro/harti/google/ ... narii.html
:idea: :?:
Pestele care lupta impotriva curentului moare electrocutat..oare cind si BRACONIERII..??
0040724987730
muller alexandru
Membru forum
15

BorbolyIstvan scrie:si din Mahmudia pleaca curse regulate la Sf.Gheorghe!
Istvan uram....cursa este asa fel incat nu prea puteti merge si veni in aceasi zi de la Sf Gheorghe ..ca sa mai beti o bere la Campingul in spre MAREA NEAGRA si sa mai faceti si o baie
0040724987730
Dan Cilan
Membru forum
16

Mesaj de Dan Cilan »

parpaneata scrie:Adrian,vezi Murighiol de anul trecut! Au fost peste 50 de echipaje si.....mai era loc. Ne vom organiza la fel ca atunci. Vor fi in plus si cateva barci din Club achizitionate recent! :D
a lu' Dragan :
Imagine
a mea:
Imagine
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
Cristi Dronca

Mesaj de Cristi Dronca »

Buna ziua.Domnu Eugen ce sa mai hotaram prin vot, ce argumente sau contra argumente,propuneri, pareri s.a.m.d.Cei ce au fost la Murighiol anul trecut cunosc avantajele acestei locatii,nu mai avem nevoie cred eu de alte propuneri,trebuie hotarata doar data, agatam rulotele si la drum.Daca incepem cu propuneri si pareri iar incepe bilciul pe forum,si nu cred ca avem nevoie de asta acum.

Multumiri d-lui Muller Alexandru din locatie Romania, pt.propuneri, desi nu cred ca mai avem nevoie, pt. ca locatia a fost deja stabilita MURIGHIOL,si anuntata de d-nul Curelea,chiar in primul post al acestui topic,iar pe d-nul Muller il asteptam pentru a se convinge.
muller alexandru
Membru forum
15

Cristi Dronca scrie:Buna ziua.Domnu Eugen ce sa mai hotaram prin vot, ce argumente sau contra argumente,propuneri, pareri s.a.m.d.Cei ce au fost la Murighiol anul trecut cunosc avantajele acestei locatii,nu mai avem nevoie cred eu de alte propuneri,trebuie hotarata doar data, agatam rulotele si la drum.Daca incepem cu propuneri si pareri iar incepe bilciul pe forum,si nu cred ca avem nevoie de asta acum.

Multumiri d-lui Muller Alexandru din locatie Romania, pt.propuneri, desi nu cred ca mai avem nevoie, pt. ca locatia a fost deja stabilita MURIGHIOL,si anuntata de d-nul Curelea,chiar in primul post al acestui topic,iar pe d-nul Muller il asteptam pentru a se convinge.
Poate experienta locului ,,,are prioritate si cu ocazia asta apar poate putine esecuri....cunosc locul...am petrecut zile pe acolo,,,pentru fiecare dintre noi...conteaza ultima experientafata de un anumit lucru...loc...intimplare...al meu a fost unul cam neplacut,,,si de aici si faptul ca am parasit acea locatie pentru alta..MAHMUDIA...acum de exemplu sunt probleme deosebite si cu lansarea barcilor,,prin lasarea la apa a peridocului...apa mica pe canal..la un pescaj mai mare ????
Atentie la Radare in Grindu,,,Isacea,,,,
Vint in pupa
0040724987730
Încuiat