Excursie la Viena-august 2009

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
George Marcu
Membru forum
18

Re: Excursie la Viena-august 2009

Mesaj de George Marcu »

Frumos, si foarte interesanta excursia la Bratislava.\Ati stat cateva ore la Bratislava sau v-ati intors imediat?
Noi astazi placam din Viena dar din Camping Wien Sud, foarte bine dotat, apa scurgere si curent la botul rulotei, apa fiarta non-stop (90 de grade pe termometrul boilerului, am incrcat sa-l dau mai mic dar era stricat termostatul) si cel mai important poarta deschisa la orice ora, unde tragem mereu la intoarcerea acasa pentru cateva vizite pe la magazine si la aceleasi puncte turistice vazute de 1000 de ori si care intineresc (sunt renovate) in fiecare an.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Drum bun spre casa, George. Da, la Bratislava am stat cca 4 ore si nu am avut timp decat pt o inghetata, sa vizitam centrul, sa "dam" copiii intr-un parc si sa admiram multitudinea de vase de croaziera, ce parca-si dadusera intalnire toate acolo. Cum aparea cate unul, veneau si 2-3 autocare ce preluau turistii si plecau cu ei la plimbare. Totul cu atata precizie, incat ai zice ca ceasurile elvetiene ar fi cazut acolo-n dunare.....

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Frumoase locurile pe unde ati umblat . Felicitari ca ati putut sa ajungeti pe acolo ! Am fi vrut si noi sa mergem , insa m-am temut ca masina mea este prea mica pentru un asa traseu lung. Totusi, se pare ca m-am inselat , deoarece am traversat Carpatii de 2 - 3 ori si nu m-a facut de ras . Asta este , poate intr-un viitor concediu .
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
jacek
Membru forum
16

Mesaj de jacek »

Suuuper excursie.

Regards, Jacek.
Please write me in english, my romanian is from google translator.
Eu nu cunosc limba română, dar din ceea ce este Google Translator ...
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Bravo Liviu,

Concediul vostru este in mare parte un vis al meu pentru fetele mele. Sper sa-l pot implini intr-un an viitor. Felicitari pentru concediu, multumiri pentru poze si pentru informatii
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator
19

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat »

Ciudat ce scrie George Marcu . Eu am stat in Camping Sud patru zile si nu am reusit niciodata sa fac dus cu apa calda(nu fierbinte ci rece ca GHEATA) La semnalarile mele la receptia campingului pe loc s-au oferit sa-mi faca o reducere cu zece la suta.Preferam sa am apa macar calduta.
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Dragos-Iulian Dobrovat scrie:Ciudat ce scrie George Marcu . Eu am stat in Camping Sud patru zile si nu am reusit niciodata sa fac dus cu apa calda(nu fierbinte ci rece ca GHEATA) La semnalarile mele la receptia campingului pe loc s-au oferit sa-mi faca o reducere cu zece la suta.Preferam sa am apa macar calduta.
Noi am avut apa non-stop, eu faceam dus la dusurile de langa receptie si nevasta la celelalte ca erau mai spatioase. Nu-i fac reclama ca din pacate nu am actiuni la ei :D
Campingul este cel unde peste drum au magazinele Merkur si Aldi ???
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

Noi, in afara de aglomeratia de la dus si o singura data cu apa doar calduta, nu am avut alte probleme, iar de acelasi discount am beneficiat pentru faptul ca am ocupat un loc fara electricitate. Se pare ca treaba asta cu discountul este mai generala si se aplica usor pentru mai multe motive, doar sa te faca sa te simti bine si sa revii.
Explicatia administratiei cu privire la problema apei calde a fost ca prea multe persoane fac dus la aceeasi ora, si ATUNCI boilerele electrice nu fac fata.
Daca George nu are actiuni la ei :D :D :D , inseamna ca ei au nimerit intr-o perioada mai putin aglomerata, sau ca administratia si-a insusit intre timp criticile lui Dragos si ale celor ca el.
George, atasez o poza ca sa te convingi ca vorbim de acelasi lucru.

Imagine
Ultima oară modificat 11 Sep 2009, 13:59 de către Liviu Adrian, modificat de 3 ori în total.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Eu am stat în campingul Sud cu cca. o lună mai devreme.
Cu excepţia ţânţarilor, nu a fost nimic deranjant.
Apropiere de transportul în comun şi magazine, apa calda la duşuri non stop.
La data la care aţi fost voi, poate, a fost vre-o defecţiune la alimentarea cu apa caldă.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Corect, noi am stat pe locul 804 iar eu faceam dus in cladirea receptie/cafe, dus/wc nu apare in poza. Nevasta la dusurile de langa locul de joaca. :D
La noi era camping-ul liber fiind sfarsit de august, la 31 august se inchdea oricum campingul.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Scrie răspuns