Camping Holyday Inn Navodari

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
horvath raul
Membru forum
15

Camping Holyday Inn Navodari

Mesaj de horvath raul »

Vi-l recomandam sincer. Curatenia este la ordinea zilei. Nimeni nu asculta muzica la maximum, nu auzi manele, ai apa calda non stop, baia este foarte curata, nu exista sa mergi la dus si sa nu gasesti cel putin unul liber. Ingrijitoarele curata non stop in baie, pe aleile din camping, supravegheate de administratoare. Toata lumea este civilizata, parca ai fi in alta tara. Nu te deranjeaza nimeni. Campingul are plaja privata, foarte curata, nu vezi un muc de tigara pe jos. Exista deasemenea o alimentara, un restaurant, bar. Un adevarat orasel in miniatura. Foarte frumos. Pretul chiar nu conteaza, daca ai bani sa investesti intr-o rulota, iti permiti sa beneficiezi de conditiile civilizate pe care ti le ofera acest camping.
Ovidiu Ciobanu
Membru forum
15

Re: Camping Holyday Inn Navodari

Mesaj de Ovidiu Ciobanu »

Unde? Este cumva vorba de GPM Holidays? Ceva repere unde se afla, ca vara asta am fost 3 weekend-uri in Navodari si nu l-am vazut - prima data la GPM (nota 9), dar apoi nu m-au mai primit ca era plin, si am stat in plin soare la CampingS (tot nota 9 daca as fi gasit loc la umbra - dar asa m-am cam copt la somnul de pranz al copiilor - macar am tras cat mai langa plaja si am pus 2 prosoape mari sa captez briza marii sa treaca prin rulota si a fost suportabil)
Sanatate!
VW T4 Multivan - in transformare
Grecea Cristian
Membru forum
15
Oras: Bâcu
Data nasterii: 16 Ian 1972

Mesaj de Grecea Cristian »

Salut, am o intrebare care cred ca trebuie adresata patronilor de camping... Poate a sesizat cineva aspectul.
Asta vara am fost la mare prima data la cort, apoi cu rulota.
Cei care campeaza cu rulota de ce trebuie sa plateasca taxa astfel: masina + nr. persoane + sevicii(electricitate, wc etc) + rulota? Spre deosebire de cei care vin cu cortul si care plateasc taxa astfel: masina + nr. persoane + sevicii(electricitate, wc etc) .
Cu multumiri anticipate
Logan MCV 1,6 GPL ; SPRITE 390 Super
0766441010
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Eu am intrebat si raspunsul a fost...pt.ca asa cer toti :twisted: .Unul a zis ca folosim mai multa apa :shock: si ca sunt dotate in interior!?In fine,s-a tot discutat despre preturile nesimtite practicate la posesorii de rulote.Parerea mea,este ca ei au impresia ca cine are rulota are in mod firesc si bani mai multi si ca atare vor sa profite.In rest sunt doar diverse motive puerile invocate ca scuze.Ca suprafata,in general,rulota nu ocupa mai mult ca un cort de 4 persoane.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

DM! in traducere libera: DACA MERGE! sau DACA TINE!
@sergiu are perfecta dreptate, este inca un abuz din cele foarte multe care se fac in Romania!
Apropos: este legiferat uneva modul in care se face tarifarea? urmareste cineva corectitudinea acesteia? am citit undeva normele care trebuiesc respectate in construirea unui camping dar, parca nu scria nimic referitor la tarifare.
Ovidiu Perju

Mesaj de Ovidiu Perju »

nu v a mai agitati pina nu o sa apara concurenta o sa-si bata joc de noi,in continuare asta este romania....ne obliga sa ne ducem prin alte tari si sa dam euro pe acolo.....
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

LA ce te referi cand vorbesti de concurenta?
Un alt privat care se va alinia cartelului?
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

@Radu, fii optimist! :D :D :D
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Eu sunt foarte optimist. Chiar vreau sa infiintez un loc de campare pe DN1A imediat dupa Sacele pe terenul unui prieten. Pentru inceput un loc unde sa poti sa iesi la iarba verde fara manele, fara gunoaie, cu o garda decenta de intimitate intre locuri, unde poti sa-ti rezervi dreptul de a alege pe cine primesti si pe cine nu. Oare cat se poate cere pe o zi de campare in aceste conditii? Fara utilitati energetice, fara apa potabila, un grup sanitar gen latrina si un spalator cu apa pluviala. Cam care ar fi pretul corect pentru asa ceva? Zona este usor in panta, departe de DN1A pe un drum forestier, cam 3 km din nationala.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

ovidiuperju scrie:nu v a mai agitati pina nu o sa apara concurenta o sa-si bata joc de noi,in continuare asta este romania....ne obliga sa ne ducem prin alte tari si sa dam euro pe acolo.....
Ei,isi bat joc de cine accepta compromisul.Eu unul ma incapatanez sa stau offcamping decat sa platesc aceasta "taxa de fumarit" si unde totusi sunt nevoit,eu am gasit,cel putin pana acum ,loc unde sa platesc doar pentru ceea ce folosesc,adica un petec de pamant si eventual o toaleta publica nu sa ingras conturile unor profitori.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Mesaj de Mihnea Donescu »

Daca va consoleaza cu ceva,si afara sunt cirnatzi ce profita in acest domeniu,de vina e rasa latina,e de mers mai spre DE,A,CH pentru a gasi oameni necorciti cu porci... :evil:
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Ovidiu Perju

Mesaj de Ovidiu Perju »

Mihnea Donescu scrie:Daca va consoleaza cu ceva,si afara sunt cirnatzi ce profita in acest domeniu,de vina e rasa latina,e de mers mai spre DE,A,CH pentru a gasi oameni necorciti cu porci... :evil:
Diferenta stiti care este? Acolo poti sa alegi la noi ce alegi?
Scrie răspuns