Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Anul trecut,in septembrie-octombrie,se putea trece cu 4x4. Sunt cateva portiuni unde,dupa ploi puternice,drumul este "mancat" de paraiasele create. Ii sun pe salvamontisti si ii intreb.Te tin la curent.
Da! Era rupt din cauza spusa mai sus. L-au reparat in 2003-2004 si mai apoi in 2006. "Merge cu masini inalte!",citez salvamontistul sef,Sabin Cornoiu! Asta daca ramai pe acolo,ca sa stii pe cine cauti sau de cine sa intrebi! :D
Traseul e....de poveste!!! :) E unul din cele mai frumoase din partea asta a tarii!!! E traseu "antistress". O sa vi odihnit atat fizic cat si moral. BRAVO!
De starea drumurilor din zona ne interesam cu cateva zile inainte de a pleca. E mai sigur asa. :)
am venit si de la sebes la obarsie dar drumul este rau . Nu am atins deloc dar am mers cred ca mai mult de jumatate cu a I a. oricum am venit fara rulota daca aveam rulota era rau de tot
Joi seara am plecat spre Obarsia Lotrului. Am ajuns acolo pe la 2 noaptea si a inceput sa ploua. Vremea nu a fost stralucita dar ne-am distrat excelent. Duminica dimineata termometrul arata 2,5 grade. La plecare din Bucuresti am mers pe treseul Bucuresti-Pitesti-Rm. Valcea-Voineasa-Obarsia Lotrului - drumul este bun. La intoarcere am mers prin Petrosani-Tg. Jiu-Rm. Valcea-Bucuresti. Portiunea de drum dintre Obarsia Lotrului si Petrosani este proasta cu multe gropi si se circula foarte incet.
Am avut si o experienta mai putin placuta cand am plecat deoarece trebuia sa urc o panta destul de abrupta si am ramas exact aproape de final cu masina in panta deoarece nu mai vroia sa mai urce. Am dat inapoi masina cu rulota in spate - o placere sa mergi cu spatele - si a doua oara am reusit pentru ca am dezactivat ESP-ul de la masina (invatare de minte).
Un gust amar mi-a lasat gunoiul care exista peste tot bineinteles tot de la turisti.
A fost prima mea iesire cu rulota si ma declar foarte multumit. Abia astept sa plec din nou.
Fişiere ataşate
P1000389.JPG (56.89 KiB) Vizualizat de 3514 ori
P1000379.JPG (56.01 KiB) Vizualizat de 3518 ori
P1000395.JPG (62.46 KiB) Vizualizat de 3524 ori
P1000360.JPG (69.13 KiB) Vizualizat de 3541 ori
P1000357.JPG (75.97 KiB) Vizualizat de 3555 ori
P1000353.JPG (55.67 KiB) Vizualizat de 3556 ori
P1000322.JPG (54.97 KiB) Vizualizat de 3569 ori
P1000319.JPG (58.58 KiB) Vizualizat de 3578 ori
P1000305.JPG (42.89 KiB) Vizualizat de 3576 ori
Ultima oară modificat 01 Sep 2008, 11:19 de către Bogdan Rusu, modificat de 2 ori în total.
Bravo, la cat mai multe drumuri. Pacat de poze ca-s asa de mici , vezi poate reusesti sa le postezi cu o rezolutie mai mare.De putut se poate sigur doar trebuie sa reduci marimea lor cu o compresie maxima data de un soft si atunci poti sa pastrezi rezolutia la maxim cat accepta forumul, parca 800x800. Succes.
Din pacate nu mai e un loc asa bun de campare intrucat se lucreaza intens la drumul spre Ranca si spre Sebes si se defriseaza masiv in zona, iar lacul Vidra este secat.
Hotelul din statiunea Vidra (****)
:lol:
Florea Cornel Daca nu putem sa fim buni,sa incercam sa fim macar politicosi.(N.Steinhart)
Dacia Logan 1,6 mcv gpl + Lunar Mercury 420
0741054646 florea_cornel_1955@yahoo.com