Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Daca are cineva chef de o iesire in perioada 29-30-31 aug 2009,sau daca a-ti organizat deja vreo intalnire,eu sunt din onesti-bacau,astept propuneri,va rog!!!as prefera,daca nu sunt prea pretentios,undeva langa un lac... :idea:
Salut..in perioada amintita de tine cu siguranta vom pleca undeva..sincer as vrea sa calc pe urmele celor ce in acest sfarsit de saptamana se duc la Cheile Damboicioarei..(asta pentru ca nu pot merge acum si pentru ca nu imi amintesc sa fi fost vreodata)..
Daca esti interesat..sau daca ai vreo alta propunere(sau se iveste altceva),tinem legatura..
Salut.Zona Cheile Dambovicioarei este extraordinar de frumoasa.Daca voi fi liber de la serviciu in sambata cu pricina, adica 29.08 sunt amator de iesit.Trebuie sa-mi "botez" rulotica. Am inmatriculat-o de 2 zile. Tinem lagatura.
s-o stapanesti cu placere..si poate faci vreo "smecherie" sa fii liber sambata..apropo..eu voi veni de vineri seara..asta daca se stabileste ca vom merge..
Marti voi putea da un raspuns sigur. Eu nu pot veni decat de sambata dimineata.(din motive de serviciu.. offf).Sunt extrem de nerabdator sa cunosc oameni cu aceleasi pasiuni.
eu vineri ies de la munca la ora 17..deci pana iau rulota..nevasta..copilu..mai dureaza..probabil ca o sa plec destul de tarziu undeva ora 19..vreau sambata cand ma trezesc sa fiu deja acolo..:)
dar e bine si sambata..important este sa iesiti..sa-i faceti botezul..:)
Noi am dori sa mergem la Slanic Prahova 2 zile - o zi baie la sare, o zi in salina.
Am marea rugaminte catre cine stie unde se poate campa, mai exista campingul Baia Rosie? vreo zona in care e voie?
Multumesc
Buna seara !
Cu parere de rau va invormez ca in zona Slanic Ph nu aveti unde campa,verificat de mine saptamana trecuta,iar de camping nu pote fii vorba.La Baia Rosie este o tentativa de camping dar la ce ofera nu are rost. Daca mergeti sa nu va asteptati la alt ceva.
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Pt Daniel Mihai
Imi pare extrem de rau dar in acest weekend nu pot face iesirea mult asteptata.O sa lucrez si sambata si duminica.Sper ca toamna sa fie cat mai lunga sa pot prinde o iesire alaturi de alti rulotisti.Distractie placuta celor ce au organizate iesiri.