Dumitru Marius Adrian scrie:De ce in camping ? Pentru ca asa e normal , pentru ca trebuie sa avem canalizare cand ne campam , pentru ca deranjam cu generatoarele noastre pe ceilanti , pentru ca numai in Roamanica se mai poate sa stam pe unde `vrea` muschiu` nostru ! In rest , pacat ca sunt putine campinguri adevarate si multi care vor Audi maine ...
De fapt asta ii este greu rominului sa inteleaga ca nu mindria e mai importanta (cea care il face sa nu isi adune mizeria pe care o lasa in urma lui )ci sa pastreze locurile pe care le-a vazut si care i-au placut neatinse sau mai bine zis ca neatinse. Sper ca poate aceste discutii pe care le avem sa se fructifice intr-un viitor apropiat . Multa stima pentru cei ce stiu sa fie rulotistiparpaneata scrie:Camparea in afara campingului in strainatate,nu se face datorita legii propietatii private,nicidecum ca nu ar fi voie!!
Asta e una. A doua ar fi conditiile oferite de campingurile de la noi. Sunt la pamant! Ne minunam cand gasim ceva similar campingurilor de afara.
A treia ar fi....partea financiara care,nu este deloc de neglijat. Raportul intre salariul mediu si pretul unei zi de campare,comparativ intre tarile din vest,est,sud,nord si noi....este concludent!
Motive...de canal sau mai stiu eu ce hazna,cred eu,ca sunt neconcludente. Toate canalele si haznalele ajung,pana la urma....tot in pamant,rauri,mari,oceane,etc. De ce ar fi mai toxica sau nociva "mizeria" umana decat....cea de caine,cal,bou....etc? :D
In concluzie....merg off-camping si nu las gunoaie! Asta e regula de baza. Sa nu se vada ca ai trecut pe acolo.
Domnul meu , FELICITARI !!! Din pacate sunteti printre singurul care aduna gunoaieie dupa ce se ``decampeaza``! Lunile trecute am fost la Cheia in zona off... si offfff.... gunoaie peste gunoaie .... ! Si da , e normal sa nu ai voie sa faci tabara... pe proprietarea omului ...parpaneata scrie:In concluzie....merg off-camping si nu las gunoaie! Asta e regula de baza. Sa nu se vada ca ai trecut pe acolo.
Iata pozele!George Marcu scrie:Eu de asta as merge in camping, sper ca vreodata sa avem si noi asa ceva.
Pana atunci ne uitam si traim cu speranta.
Sergiu o sa puna pozele, ca eu nu pot. Merci anticipat.
Nici nu stii cat de multi suntem! :)Domnul meu , FELICITARI !!! Din pacate sunteti printre singurul care aduna gunoaieie dupa ce se ``decampeaza``! Lunile trecute am fost la Cheia in zona off... si offfff.... gunoaie peste gunoaie .... ! Si da , e normal sa nu ai voie sa faci tabara... pe proprietarea omului ...
Cu respect !!!
Bine ai spus" regula de baza "Cel putin pe acest forum care se poate spune ca este dedicat rulotismului sa adoptam regulile de baza ale rulotismului , printre care se afla si BUNUL SIMT. Cu multa stima si consideratie pentru cei care sunt calauziti de bun simt si se pot numi RULOTISTIOprisan Emil scrie:Bine ar fi daca macar jumatate din cei ce campeaza ar adopta aceasta "regula de baza"..."sa nu se vada ca ai trecut pe acolo". Macar jumatate si tot ar fi bine :mrgreen: