bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ne recunoasteti dupa rulota kip grey-line cu aer conditionat de apartament montat pe spatele rulotei B 67 JHY si auto ford maverick B 34 TUD visiniu HAI RAPID merge doua flashuri
HYUNDAI TERRACAN GL 11 LAM
RULOTA KNAUS GL 99 LAM
Zile frumoase si fara evenimente neplacute
"ADEVARATA CRIZA ESTE CRIZA INCOMPETENTEI" Albert Einstein
Pestele care lupta impotriva curentului moare electrocutat..oare cind si BRACONIERII..??
Hyundai Terracan & Knaus 8603 Suedwind....& Peridoc"Blue Dream"
0040724987730
Interesanta idee, mai ales ca sunt nou si vreau sa va spun ce surpriza am avut cand am plecat prima data cu ea. Am un astra g si rulota Dethleffs new line...in timp ce eram pe centura Bucurestiului in drum spre Valea Cerbului a trecut o rulota din sens opus si binenteles ne-au salutat(blitzuri semne cu mana...ce mai frumos din partea lor).Ma intorc la sotie si o intreb...ii cunosti? ca eu nu stiu cine or fi??? :oops: In timp ce ma gandeam cine o fi fost(ma ganderam la vreun cunoscut nicidecum sa-mi treaca prin minte de acest obicei) hopa...ca mai trec inca 2 rulote......acelasi salut....
Bai nevasta...sa stii ca m-am luminat cum sta treaba. Dupa faza asta iesind pe DN1 am mai intalnit si eu rulotisi si ...gata....m-am prisn am salutat si eu , blitzuri, faruri ..semne cu mana...ce mai un obicei frumos. Abia ajuns la destinatie am inteles cum sta treaba cu salutul...Ce trabantisti???pai aia joaca la copii...aici se pune si suflet in prieteniile legate la un foc si o berica....A...sa nu uiti cineva spunea sa tragem si pe dreapta pt. 2 min si 2 vorbe...sunt perfect de acord cu dumneavoastra , mai ales ca sunt momente cand cineva care chiar este oprit pe dreapta chiar are nevoie de ajutor. Am patzit-o la intoarcere cand mi-a fiert apa pt ca desteptul de senzor de la ventilator nu a dat comanda, si iaca cum stateam eu linistit si ca miram de ce, iar rulotistii nu opreau. Oricum buna treaba cu salutul...Bafta tuturor si vant din spate cum se zice.
Da, aste un obicei frumos salutul din faruri si cu mana.
Am constatat ca in strainatate se saluta camperele (autorulotele) intre ele. Eu eream atunci cu autorulota si chiar daca am salutat un posesor de rulota nu mi-a raspuns si nici alti cativa pana am renuntat. Poate e o impartire intre cele doua categorii. Frumos e ca in Romania am salutat mai multi camperisti straini care nu mi-au raspuns. Cred ca e chestie de natie, obiceiul asta.
Cert e ca acum vreo 25-30 de ani cand eream posesor de fiat 850, ma salutam din faruri cu toti fiatistii.
Dar indiferent daca raspunde la salut, daca saluta sau nu, ma uit dupa fiecare rulota sau autorulota pe care o intalnesc.
Pe 22 stau ca sa aflu despre radare si controale. Dar promit ca de fiecare data cand voi injtalni un rulotist il voi saluta si pe canalul 22.
Nu stiam ca topicul asta e despre salutul si inatalnirea colegilor in trafic, dupa nume credeam sa e ceva despre lumea de fite.
Am intrat pe acest topic cu intentia sa relatez ceva exceptional din trafic.
Voi relata aici pentru ca poate fi util oricui sa stie ca se poate intampla si asa ceva , sa nu fie socat prea tare.
Am mers intr-o marti (pe 12 martie)la Bucuresti, (de la Brasov), si am avut trei evenimente speciale. (nu pentru ca erea marti)
Ploua, si in curba de intrare in Azuga, inainte de chioscurile cu suveniruri, am simtit ca imi fuge spatele masinii ca pe gheata.
Am tras imediat in Lukoil crezand ca am pana, dar nu erea si am cauciucuri de iarna bune.
Fiind mai atent la drum am vazut ca pe drum erea o dara colorata de benzina sau petrol ce plutea pe apa de ploaie. Am mai simtit tendinta de alunecare de inca 2 ori desi mergeam cu maxim 50 la ora. in Busteni, erea coloana si la prima zebra, gata gata sa-l lovesc pe cel din fata cu pedala la blana si ABS-ul in actiune.
Concluzie, atentie la petele de petrol pe sosea cand ploua. Aluneca precum gheata.
Dupa Sinaia a disparut dara de petrol.
Peste numai o ora...
Pe centura Ploiestiului, coloana de camioane.
Merg pe banda centrala cu 100, ca n-o sa stau dupa camioane.
Vad in fata unul care probabil depaseste si el,...dar... asta se apropie nu se departeaza.
Trag brusc de volan si ma strecor intre camioane, pe banda din dreapta.
Sensurile sunt acolo separate cu zid de beton.
Din fata, pe sen interzis venea un nebun cu peste 100 la ora pe banda noastra.
Daca nu aveam sange rece si loc intre camioane, ma tamponam frontal cu ala.
In statia de emisie, tiristii din jur comentau, : "asta vine direct din Anglia".
Peste inca o ora, pe A3, pe la KM 54, ploua marunt si pe sosea strat subtire de apa de la ploaie.
Merg cu circa 90 la ora, desi acolo se merge pe vreme buna cu 130. Ma depaseste un BMV ultimul tip facandu-mi parbrizul opac. Peste 2 minute simt ca masina danseaza usor, intrasem intr-o balta adunata pe autostrada.
Pe stanga BMW-ul cel frumos fumega cu botul distrus in parapet.
ACVAPLANARE.
Atentie la baltile formate pe sosea , la peste 100 la ora faci schi nautic, pe roti.
Pot afiram cu siguranta ca in acea marti am avut trei ceasuri NOROCOASE.
Vedeti pe cine mai poti intalni pe sosele?
Intamplarile sunt absolut reale.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
D-le Traian,frumoasa relatarea cu cele intimplate ,dar nu se stie cu ce ai mers.....nici masina ,nici rulota Eu de exemplu am ansamblul de vacanta un Astra G CARAVAN tragator si "melcul"Dethleffs RT 2. :lol: :lol:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.