Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Multumesc lui parpaneata pentru sfaturile de postare a pozelor.In sfarsit am reusit.Pozele sunt dintr-un camping olandez...este incredibil ce conditii ofera la un pret de 25 euro/noapte pentru 2 persoane ,masina,curent,piscina etc.
O sa postez si poze din interior.
Multumesc pentru urari.Astazi am fost la politie pentru inmatriculare.In weekend vroiam sa mergem pana la Cheia dar din motive de serviciu am amanat iesirea.Suntem nerabdatori sa intalnim rulotistii cu state mai vechi.Avem de invatat multe.
Salut,
Bravo voua , sa o stapaniti sanatosi si sa o duceti in cat mai multe drumetii fara nici un fel de probleme.Si eu am un KIP Grey Line KG42EK . Se pare ca incep sa se adune KIP-urile 'prietenoase". Ar trebui candva, curand, sa ne strangem cateva la un loc sa ne inspiram unii de la altii.Inca o data felicitari.Ceva poze de la interior?