Plaja Corbu 19.06-...

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
popa bogdan
Membru forum
15

Re: Plaja Corbu 19.06-...

Mesaj de popa bogdan »

intentionez sa ajung acolo dupa data de 24
nicumarin
Membru forum
15

Mesaj de nicumarin »

salut
8-15.08.2009 plaja Corbu
Octavia 1.9 tdi 105cp+Bailey Pageant Magenta 93
Alexandru Busurca

Mesaj de Alexandru Busurca »

Mai oameni buni,parca a mai propus cineva pe aici,sa nu se mai discute si sa se popularizeze zona Corbu in discutiile de pe forum.Incercati la tel sau PM,nu de alta dar macar asa sa se micsoreze impactul negativ asupra zonei.Si asa dupa ce a aparut reportajul despre Corbu la ProTV,multi neaveniti au dat buzna.Si ma refer in special la cei care "uita " la plecare sa-si ia gunoaiele dupa ei ,sau le arunca imediat dupa colt.Pe bune,incercati sa interpretati la modul pozitiv ceea ce sustin acum .Nu-i asa Parpa?
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Corect! Pentru poze....acelasi regim! Cuvintele..."in locul asta eram doar cativa acum un an"....va spun ceva? Sau..."aici ascultam valurile si acum ascult manele!!"....va spun ceva? Sau..."am curatat duminica trecuta cand am plecat de aici si....uite si tu ce este acum!"....va mai spun ceva? :(
Maneca Claudiu
Membru forum
16

Mesaj de Maneca Claudiu »

Eu care am deschis acest topic,am inteles aceste lucruri si...am tacut in continuare in ceea ce priveste popularizarea.Nici poze nu am mai pus de la 1Mai .Problema cred ca este cum facem in continuare.Eu am aflat de la voi,cei mai plimbati si mai experimentati,locatii minunate pe care le-am respectat,de pe acest forum.Se pare ca in conditiile date forumul nu-si mai atinge scopul!Probabil ca or sa mai fie incepatori,oameni cu bun simt,care vor dorii sa cunoasca astfel de locuri de la noi,de la voi, cum sa facem sa popularizam asta? Ar fi posibil un forum exclusivist pe care sa-l poata accesa numai rulotistii?Ce solutie sa gasim?Poate ar fi bun un topic pe tema asta si astfel gasim o idee salvatoare a naturii si a urechilor noastre dornice de liniste 😢 ...
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Cred ca e mai simplu decat pare,Claudiu.
Locatiile neaglomerate,pe care vrem sa le pastram asa cum sunt,trebuiesc protejate.
Se posteaza iesirea,se inscriu participantii si....se discuta pe PM. :) Corbu sau Vadu,de exemplu sunt pe orice harta. Toata lumea stie cum sa ajunga acolo. De detalii este vorba. La fel si la poze. Pot fi puse poze generice fara probleme. Nu-si va da nimeni seama unde este locatia exact. :D
Divagand putin,iti dau un exemplu....personal. La Valea Mare,la 65 de km de mine,era de vis! Ei bine....nu prea mai e. Deja e mizerie,zgomot de manele,braconaj cu plasele la pastravul din lac. Acum 3-4 ani stateam singur. Exact ce spuneam despre Vadu si Corbu.
Raman la parerea ca televiziunile,in mod special tampitii de la Pro Tv,au facut,prin reportajele transmise,numai rau.
costipopovici
Membru asociat
16

Mesaj de costipopovici »

Am fost week-endul trecut la Corbu! Super aglomerat! X-uri, Q-uri si alte masini de Dorobanti cu gramada. Sa fie criza de vina sau publicitatea care nu isi avea locul! Mass-media noastra lasa de dorit!
Duminica am facut si o plimbare la Vadu! Se putea intra fara probleme. Aceeasi poveste. Am pus la ambitie masa (mancare campeneasca) la ambitie chiar langa un seria 3 alb, piele rosie si decapotabila! Faceau aia niste fete cand au vazut ca facem poze langa masina lor mancand ceapa, branza , rosii si pepene ca nu as crede sa mai revina vreodata! :D
nickul meu este kosfunny
Maneca Claudiu
Membru forum
16

Mesaj de Maneca Claudiu »

Bravo!Sunteti cei mai buni!Ne-ati razbunat!!!! 😉
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382
eugenpopa
Membru forum
16

Mesaj de eugenpopa »

Am in plan o iesire la mare (Vadu sau Corbu) de pe 01.09-06.09.
Mi-ar placea sa am companie ,asa ca pe cine il mai bate gindul sa vada marea il rog sa ma contacteze .
Perioada nu este batuta in cuie.
Alexandru Busurca

Mesaj de Alexandru Busurca »

Pe PM restul discutiilor,nu?
eugenpopa
Membru forum
16

Mesaj de eugenpopa »

Bineinteles
skype id:eugen.popa2
tel: 0723957924
dacia logan 1,4+ Knaus
PASCU CRISTIAN

Mesaj de PASCU CRISTIAN »

SALUTARE;;astazi am revenit de la Corbu;;;oameni buni..nu stiu de ce va mai strofocati sa vb in pm etc etc..locatia este deja arhicunoscuta ..in timpul saptamanii mai este acceptabil..dar in weekend este full..paradox sau nu..am remarcat ca in weekend majoritatea celor ce vin sunt constantenii..deci nu stiu cui oare incercati sa mai ascundeti ceva..localnicilor?!?probabil doar aparentele

nemaipunand la socoteala faptul ca oricum nici macar 10% din iesiri nu sunt postate pe forum..Secretisme la greu 😉
Încuiat