Camping Palace- Venus, jud. Constanta

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Camping Palace- Venus, jud. Constanta

Mesaj de Liviu Odagiu »

http://www.campingpalace.ro/
Un camping foarte mare, cu multa verdeata si foarte linistit. Aproape de plaje, cu toate facilitatile. Spuneau cei care erau campati cu rulota în camping ca aveau apa calda permanent, ca multii copaci din jur asigura umbra suficienta si ca atmosfera este foarte putin poluata fonic.
Campingul este situat în statiunea Venus chiar la intrarea dinspre Saturn. Este semnalizat corespunzator si pare ca tot timpul ar avea locuri libere. Administratorul se lauda ca ar fi cel mai mare de pe litoralul românesc. Eu altele nu am vizitat asa ca nu pot face comparatie.
Sincer am vrut sa scriu si preturile la cazare dar chiar le-am uitat. Oricum anul urmator vor fi altele.
Atasez si câteva imagini.
Fişiere ataşate
Picture 381 [640x480].jpg
Picture 381 [640x480].jpg (62.44 KiB) Vizualizat de 18828 ori
Picture 380 [640x480].jpg
Picture 380 [640x480].jpg (85.38 KiB) Vizualizat de 18827 ori
Picture 379 [640x480].jpg
Picture 379 [640x480].jpg (87.04 KiB) Vizualizat de 18845 ori
Picture 378 [640x480].jpg
Picture 378 [640x480].jpg (95.05 KiB) Vizualizat de 18856 ori
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
eek!

Re: Camping Palace- Venus, jud. Constanta

Mesaj de eek! »

Poti da te rog mai multe detalii?
Cat de departe este campingul fata de plaja, tarifele, grupurile sanitare, lumea care se perinda pe acolo.
Eu caut de multa vreme un camping bun pe litoral, o alegere buna este Zodiac, insa e cam departe de plaja.
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Odagiu »

Campingul este situat la aproximativ 100 metri de plaja. Este situat chiar la intrarea în statiunea Venus si este despartit de plaja de soseaua ce face legatura între statiunile Venus si Saturn. Tarifele nu le mai tin minte si oricum cred ca anul acesta vor fi altele în comparatie cu anul trecut. Grupurile sanitare erau curate si am înteles ca era apa calda non stop. Eu nu am stat efectiv în acel camping si nu pot face aprecieri cu privire la lumea ce se perinda pe acolo.
Daca dai o cautare pe Google probabil vei gasi un numar de tesefon si afli mai multe detalii direct de la sursa.
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
Adrian Balbarau
Membru forum
16

Mesaj de Adrian Balbarau »

In Aprilie am cumparat rulota si de atunci am tot cautat campinguri pe litoral, pe net. Ne-am cumparat toate cele necesare pentru campare offcamping, dar avand in vedere ca avem un copil de 5 ani si intentia de a sta 10 zile la mare, am ales, in final, camping PALACE. Am sunat, am intrebat de conditii, tarife si mi s-a raspuns ca umbra este din belsug si apa calda la liber( acesta fiind motivul pentru care am ales sa stam in camping ), tariful fiind de 50 Ron pe zi ( rulota, 2 adulti, curent, masina ).
Am ajuns, am platit anticipat pentru 10 zile ( MARE GRESEALA) am ales locul, am montat cortul la rulota si fiind foarte cald am mers sa fac un dus,dar....SURPRIZA - apa calda era NU. Ma duc la receptie si imi spune ca sunt ceva probleme cu apa calda, care se vor remedia imediat. Ca sa nu mai lungesc, in fiecare zi m-am certat cu cei de la receptie in legatura cu aceasta problema care nu se mai rezolva. Daca nu montam cortul la rulota( care, impreuna cu canicula, m-au epuizat de energie) si desfaceam toate bagajele plecam din prima zi in alt camping. La grupul sanitar in fiecare zi se rupea cate o baterie la chiuveta, disparea cate un furtun de la dus, iar cabinele WC aveau dimensiuni liliputane( deh, sa intre cat mai multe - m-am amuzat de prietenul meu care are 130 kg si 1,95m, ca statea cu usa deschisa ca nu-i intrau picioarele ). Am facut baie cu apa rece de atatea ori, incat cred ca mi-ajunge pentru toata viata. Plaja ni s-a zis ca este situata la 100 m, dar in realitate erau cu siguranta 300 - 400 m. Regret ca nu am ales camping GPM ( unde am stat anul trecut), sincer sa fiu din cauza tarifelor, despre care cred, acum dupa experienta traita, ca merita fiecare leut.
Nu au fost probleme cu linistea, iar in interior, la receptie era o terasa cu preturi DE LITORAL, am avut acces la lazile frigorifice pentru depozitarea alimentelor, nu ni s-a furat nimic.
Am trecut prin camping ZODIAC, ni s-a permis accesul in interior, am observat ca era supraplin, dar......aveau APA CALDA ( mare noroc pentru cei de-acolo ).
In concluzie , urmatorul concediu pe litoral il vom petrece cu siguranta la camping GPM( apa calda non - stop, plaja in prelungirea campingului, wireless, autoservire etc. ), repet, merita fiecare banut.
O sa postez cateva fotografii edificatoare, care vor sustine toate afirmatiile mele.

http://img233.imageshack.us/gal.php?g=260720091176.jpg
Kia Carens + Home Car Eureka 38
Lorena Blaga
Membru forum
16

Mesaj de Lorena Blaga »

Asta vara am avut si noi proasta inspiratie de a vizita acest camping. Nu recomand nimanui camparea la "Camping Palace" (de unde vine "palace" chiar nu stiu). Lipsa apa calda, mizerie la grupurile sanitare, neingrijit, galagios, departe de plaja care oricum arata deplorabil.
Opel Astra H Caravan + Beyerland 430 DM Vitesse
BogdanGoia
Membru forum
15
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 23 Apr 1980

Mesaj de BogdanGoia »

Salutare,
Chiar acum (adica azi 19 iunie 2010) sunt campat la Camping Palace din Venus, impreuna cu sotia si cu baietelul nostru de aproape 2 ani. Conditiile sunt OK: apa calda non stop, liniste, umbra si preturi mici ( 45 RON/zi + 5 RON/zi curentul). Plaja e intr-adevar la circa 300-400m dar cand ajungi acolo ai loc din belsug sa-ti asezi cearceaful si sa te bucuri din plin de mare si de nisip ... Pot spune ca nu e deloc aglomerat ... trei rulote si cca vreo cinci corturi .... Ieri am fost pana la Jupiter la Camping Zodiac si era mult mai multa agitatie acolo. Am stat acum trei ani la Zodiac dar cu cortul si nu mi-a placut faptul ca aveam mult de mers pana la plaja, lucru ce ar fi fost de-a dreptul un inconvenient anul acesta din cauza micutului pe care nu pot sa-l tin atat de mult timp cu capul in soare ....
In concluzie doritorii de liniste si de umbra la malul marii pot incerca acest camping.
Toate cele bune tuturor si calatorii frumoase.
Bogdan Goia
Piatra Neamt
0040-745165023
Ford Kuga + rulota Swift Rapide 440 GXL
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Si eu ma duc in fiecare an in acest camping foarte linistit, sunt ceva probleme cu apa calda care nu este tot timpul dar daca afli progamul este ok,dar se pare ca s-a rezolvat dupa cum zice colegul Bogdan, daca nu sunteti pretentiosi la pretul de 50 ron, pret ce nu s-a schimbat de trei ani aveti umbra si multa liniste. Sa ne vedem sanatosi !
@Roland, poze cind ajung acasa, peste o saptamana,poate are colegul Bogdan.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Tavi Dragotoiu
Membru forum
17
Oras: Timisoara
Data nasterii: 02 Apr 1975

Mesaj de Tavi Dragotoiu »

Suna interesant... ne puteti spune pretul detaliat pe persoana(inclusiv copii)/rulota/masina/curent?
Asteptam si alte detalii, poze...
Multumesc. Concediu placut!
Tavi
RO +40745007103
BogdanGoia
Membru forum
15
Oras: Piatra Neamt
Data nasterii: 23 Apr 1980

Mesaj de BogdanGoia »

Multumesc de urari Tavi. Am incercat sa atasez cateva poze ... sper sa fi reusit ... :) Pretul detaliat nu stiu sa-l spun pt ca eu i-am spus proprietarului de aici ca suntem doi maturi si un copil de doi ani iar el mi-a spus ca ne costa 50 RON/zi ...
Sa ne vedem sanatosi si toate cele bune!
Fişiere ataşate
DSC00236.JPG
DSC00236.JPG (97.43 KiB) Vizualizat de 13960 ori
DSC00282.JPG
DSC00282.JPG (98.99 KiB) Vizualizat de 13959 ori
DSC00292.JPG
DSC00292.JPG (68.08 KiB) Vizualizat de 13949 ori
DSC00293.JPG
DSC00293.JPG (87.91 KiB) Vizualizat de 13945 ori
DSC00294.JPG
DSC00294.JPG (97.85 KiB) Vizualizat de 13930 ori
DSC00296.JPG
DSC00296.JPG (97.29 KiB) Vizualizat de 13946 ori
DSC00298.JPG
DSC00298.JPG (98.28 KiB) Vizualizat de 13935 ori
DSC00299.JPG
DSC00299.JPG (94.87 KiB) Vizualizat de 13924 ori
Bogdan Goia
Piatra Neamt
0040-745165023
Ford Kuga + rulota Swift Rapide 440 GXL
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

La 50 RON \zi ...parca, parca .....numai sa fie asa :?
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
FlorinMircea
Membru forum
14

Mesaj de FlorinMircea »

Eu in vara trecuta, in plin sezon ( 15 iulie -1 august) am platit 10 lei/ adult, 5 lei/copil, 15 lei/masina + cort si daca bine imi amintesc era 25 lei rulota si 5 lei curentul electric.
Este frumos campingul are umbra multa, singura problema a fost cu apa calda...

Inafara de problemele cu apa si faptul ca in fiecare zi se rupea cate o baterie la chiveta si cate un furtun la dush e chiar frumos
Probabil s-a remediat problema cu apa de atunci :))
Ultima oară modificat 23 Mar 2011, 19:20 de către FlorinMircea, modificat 1 dată în total.
Ford Focus II 1.6 TDCI /Opel Astra H 1.7 CDTI 2005 + Sprite Esprit 1990 (Englezoaica)
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Am promis ca pun poze din camping dar nu am gasit decat una :oops: asa ca o atasez doar pe ia
Imagine
Desigur ca nu este la nivelul campingului Zodiac, dar este intr-o statiune relativ ieftina, aproape de Mangalia ( 3-4 km ),plaja din statiune seamana cu cea din Mamaia,adica nisip fin iar in apa se poate merge 25-30m pana la geamandura.
Imagine
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Încuiat