In Aprilie am cumparat rulota si de atunci am tot cautat campinguri pe litoral, pe net. Ne-am cumparat toate cele necesare pentru campare offcamping, dar avand in vedere ca avem un copil de 5 ani si intentia de a sta 10 zile la mare, am ales, in final, camping PALACE. Am sunat, am intrebat de conditii, tarife si mi s-a raspuns ca umbra este din belsug si apa calda la liber( acesta fiind motivul pentru care am ales sa stam in camping ), tariful fiind de 50 Ron pe zi ( rulota, 2 adulti, curent, masina ).
Am ajuns, am platit anticipat pentru 10 zile ( MARE GRESEALA) am ales locul, am montat cortul la rulota si fiind foarte cald am mers sa fac un dus,dar....SURPRIZA - apa calda era NU. Ma duc la receptie si imi spune ca sunt ceva probleme cu apa calda, care se vor remedia imediat. Ca sa nu mai lungesc, in fiecare zi m-am certat cu cei de la receptie in legatura cu aceasta problema care nu se mai rezolva. Daca nu montam cortul la rulota( care, impreuna cu canicula, m-au epuizat de energie) si desfaceam toate bagajele plecam din prima zi in alt camping. La grupul sanitar in fiecare zi se rupea cate o baterie la chiuveta, disparea cate un furtun de la dus, iar cabinele WC aveau dimensiuni liliputane( deh, sa intre cat mai multe - m-am amuzat de prietenul meu care are 130 kg si 1,95m, ca statea cu usa deschisa ca nu-i intrau picioarele ). Am facut baie cu apa rece de atatea ori, incat cred ca mi-ajunge pentru toata viata. Plaja ni s-a zis ca este situata la 100 m, dar in realitate erau cu siguranta 300 - 400 m. Regret ca nu am ales camping GPM ( unde am stat anul trecut), sincer sa fiu din cauza tarifelor, despre care cred, acum dupa experienta traita, ca merita fiecare leut.
Nu au fost probleme cu linistea, iar in interior, la receptie era o terasa cu preturi DE LITORAL, am avut acces la lazile frigorifice pentru depozitarea alimentelor, nu ni s-a furat nimic.
Am trecut prin camping ZODIAC, ni s-a permis accesul in interior, am observat ca era supraplin, dar......aveau APA CALDA ( mare noroc pentru cei de-acolo ).
In concluzie , urmatorul concediu pe litoral il vom petrece cu siguranta la camping GPM( apa calda non - stop, plaja in prelungirea campingului, wireless, autoservire etc. ), repet, merita fiecare banut.
O sa postez cateva fotografii edificatoare, care vor sustine toate afirmatiile mele.
http://img233.imageshack.us/gal.php?g=260720091176.jpg