Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Eu m-am gandit la revelionul 2050!!! E cifra mai rotunda! Imi fac deja socoteala cat mai am de trait pana atunci si ce dieta sa adopt pentru longevitate! :D
ovidiu fi optimist! eu ma trag dintr-un neam de sutasi! astept cu nerabdare propuneri de la cei mai experimentati! din toata inima as vrea sa particip!
Mergeti in Austria si veti gasi exact ce va doriti :D
cristian agopian scrie:Suna interesant ptr un incepator,as vrea sa merg undeva la munte sa fie zapada si sa fim vre-o minim 10 echipaje !Urmaresc propunerile !!!
Parerea mea este sa nu incercati.Noi am avut o experienta neplacuta ,la revelionul la care faceti referire.Vin cei din Prahova ,noaptea, cu masini si ATV-uri si fac concurs de derapaje pana langa rulote.A fost o experienta neplacuta cand in ultima seara, cand noi am mai stat acolo si a fost nevoie sa chemam politia. Rezultatul banuiesc ca nu mai trebuie sa-l comentez."Autoritatile isi fac treaba".
Locatii off pentru evenimente se gasesc, dar mare atentie cum va orientati.
Pentru zona Brasov oricand puteti cere detalii de campare off.
Salut cu respect toti rulotistii! Abia azi am reusit si eu sa iau o rulota. sunt incantat de ideea unui revelion si sper sa gasim o locatie buna. ca propunere: cheile Gradistei - Moieciu. Cred ca ar fi super ca zona. sanatate tuturor!
Claudiu
Foarte frumoasa zona,dar cam aglomerata in perioada indicata.Ar mai fi un neajuns ca nu sunt locatii pt off mai ales in Cheile Gradistei.Doar sa mergem din timp si sa aranjam cu vreun proprietar sa ne dea contra cost acces la curent,apa,dus,etc.
ps: sa o stapaniti sanatosi si va asteptam cu poze..