Cu rulota prin Apuseni si nu numai...

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
cristian ciotirca
Membru forum
15
Oras: MEDIAS
Data nasterii: 27 Dec 1965

Cu rulota prin Apuseni si nu numai...

Mesaj de cristian ciotirca »

Sa incep cu inceputul...fiind nou pe acest forum.Ma numesc Cristian Ciotirca si locuiesc in Medias.De aproximativ o luna mi-am cumparat rulota,Detlhleffs Nomad din "88.In 20.07,impreuna cu Gabriela(sotia mea)am plecat spre Apuseni pe traseul:Sibiu-Alba-Iulia-Abrud-Cimpina-Garda de Sus, respectiv Scarisoara.Cazare la "Mama Uta",conform forum.In camping am fost intimpinat de un alt rulotist-cu aceasta ocazie salut fam. Batta,.Conditiile de cazare destul de bune,si destul de linistit(e drept ca am ajuns pe la ora 23).Pana aici drumul destul de bun pentru rulota.Am ramas doua zile pentru a putea vizita pestera Scarisoara si muntii din jur...peisaje superbe pline de liniste si tihna...Miercuri am plecat spre pestera Ursilor,destui km si destul de off road,insa uiti de dificultatea drumului cand vezi locuri pentru care vesticii ne-ar invidia(de fapt ne invidiaza).Pestera Ursilor?-deosebita-merita vazuta.Am continuat spre Sapanta prin Oradea--Baile-Felix-Satu Mare-Certeze(renumitul sat din care toti tinerii muncesc in strainatati)si in cele din urma ,tot pe la orele 23:30,dupa vreo doi km de fosta sosea asfaltata am ajuns in campingul Poieni.Conditii bune ,chiar foarte pentru 35 ron ,pacat de drumul destul de rau din DN pana la camping(aproximativ 45min pt.2 km)...dar ai ragaz sa admiri privelistea .A doua zi vizitat "cimitirul vesel" si cam atat.Scaldat in raul din spatele campingului-erau vreo 35-36grade,impachetat si plecat din nou la drum spre valea Izei.Pe Valea Izei vezi Maramuresul cu porti cioplite si clai de fan cu "acoperis"...la zecile de pensiuni poti manca specific locului si iti poti incanta privirea cu portul national care sta la loc de cinste.Nu am trecut nepasator nici pe langa manastirea Barsana,un monument de cult.A urmat Borsa si de aici incolo mai pot mentiona doar frumusetea locurilor, pentru ca drumul s-ar putea numi COSMAR...insa ce ar fi placerea fara durere...si in cele din urma ,fara prea mari pagube inregistrate am poposit in Vatra Dornei, dar..."sa nu mergi la pomul laudat cu sacul" ...camping in centrul orasului,acces pe un drum cel mult "forestier",marcaje "perfecte" si cata "amabilitate" :mrgreen: ...nu recomand!!!deci am plecat pe la 23:45 in cautarea unui loc de popas decent, si am gasit in curtea unor oameni binevoitori.Ca sa nu ma lungesc,de parca nu am facut-o deja,va sfatuiesc sa evitati traseul Vatra Dornei---Poiana Largului,de altfel frumos dar cu un asfalt criminal pe vreo 30km.De la Poiana largului spre Targul Neamt si mai la vale sa tot mergi...drumuri europene :D :D :D si o multime de manastiri,cea mai deosebita, de departe este "Petru Voda",o manastire de rit vechi unde slujeste precuviosul parinte staret Iustin Parvu.Sper ca nu plictisesc si daca o sa reusesc o sa atasez si poze de pe traseu si nu in cele din urma sper sa postez unde trebuie!
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: Cu rulota prin Apuseni si nu numai...

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Bravo domnule! frumoasa prezentare; asteptam pozele.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Felicitări pentru excursie şi mulţumiri pentru descrierea ei!
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Daniel Mihai
Membru forum
16

Mesaj de Daniel Mihai »

asteptam pozele...multumim anticipat!
Tucson si ...Adria Optima ...

Tel: 0727.772.444

"Acta non verba!"
Dan Cilan
Membru forum
16

Mesaj de Dan Cilan »

Exemplu de rulotist curajos : Eugen Petrescu in Apuseni cu rulota dupa o aventura pe un drum forestier !
Imagine
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
Batta Mihai
Membru forum
17
Oras: Camping
Data nasterii: 02 Feb 1967

Mesaj de Batta Mihai »

Familia Batta saluta familia Ciotirca.
ilascu.iulian
Membru forum
16

Mesaj de ilascu.iulian »

la vatra dornei se poate campa mai sus de camping exista o poienitza si se campeaza off.
dacia logan 1.5 dci + dethleffs rt2
Scrie răspuns