Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ma iertati ca ma bag in discutie, desi nu pot veni, presupun ca stiti ca tocmai s-a bagat "taxa de pod" la Fetesti.
Daca ajungeti sa ne spuneti daca se taxeaza rulota sau numai masina 10 RON.
Multumesc si iertati-ma de vestea proasta.
Saptamana trecuta nu era,vedem acum ce surprize au mai pregatit mintile luminate si va tinem la curent!Pacat ca nu puteti veni si d-stra d-le Ciobanu,mi-ar fi placut sa va cunosc!Dar cu alta ocazie sper sa ne potrivim!P.S-O veste ca au terminat autostrada nu ne dadeati si noua! :D
Taxa intra in vigoare din 03/08 adica de luni, daca la podul de la Giurgeni se taxeaza masina fara rulota nu vad de ce aici sa ne taxeze si la rulota :o
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Buna seara tuturor!
Nu am putut rezista tentatiei astfel incat pe ultimii metrii ne-am hotarat ,venim si noi.
Vom pleca de lianga Ploiesti in jurul orei 16.00 pe ruta Urizceni Slobozia Fetesi si vom tine legatura Telefonic.Sa ne vedem sanatosi ! :D
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.