Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
As veni si eu dar, exista posibilitate de curent la 220v ca eu inca nu mi-am luat acumulator?
Si inca o intrebare: e abrubt drumul? ca la mine trage cam greu(cred ca am ceva cai bolnavi).
Buna seara!
Pt cine nu a ajuns inca sant dator cu urmatoarele explicatii: locatia este dupa barajul Paltinu la aprox 15 Km,se trece de comuna V Doftanei pana unde se termina asfaltul(atentie localitatea este foarte lunga),ve-ti urmarii indicatorul Brasov,dupa ce se termina asfatul mergem aprox 1.5 Km pe drumul neasfaltat(destul de bun) tot urmarind indicatorul Bv(veti trece de o microhidrocentrala Luxten),pe partea dreapta veti obs o poiana foarte mare unde campam.Locatia este absolut off camping,apa din belsug din rau foare curata.Cat despre iluminare nu cred ca e necesar ceva deosebit intrucat santem in miezul verii! :D .Oricum ne vom ilumina la un foc de tabara,lemne sant din belsug. :lol: Si inca ceva ff important :pe dinafara ne racorim in rau iar pe dinnauntru tot in rau cu ... bere!!! :lol: :lol:
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Sper sa ajungem si noi Florine dar am vrea sa stim daca inafara de racoare vom avea parte si de liniste(ma refer la urlete zgomote si diferite muzici scoase din fel de fel de boxe :x
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Salut Colea!
Merg a cincea oara anul acesta ,este o locatie "" peste mana"" pentru cine nu stie si nu o sa avem probleme! Prima iesire in acest an am organizat-o pe 3 aprilie si am fost 20 de echipaje,poti urmarii forumul.Trebuie sa ajungi la Campina iar la primul semafor langa Casa Stiintei virezi drepta si mergi innainte dupa indicator.Te asteptam cu drag :D . Sa stii ca la o iesire in Iunie au fost si doi colegi din Braila.
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Multumesc Florine pentru precizari,am si inceput pregatirele pentru plecare vom ajunge spre seara .
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
(Rabindronath Tagore)
Poze cu imageshack de proba...cu scuzele de rigoare :D
(Rabindronath Tagore)