Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Noi, 90% mergem (daca suntem sanatosi), dar nu cred ca la Han, - saptamana trecuta am vrut GPM dar era plin si nu ne-au primit, alaturi la Pescaresc arata cam mizer, si am oprit la urmatorul - Camping S, ca la Marina Surf e numai pentru premianti... m-am dus pe plaja pana la Han dar distanta e foarte mare pana la plaja, si era foarte aglomerat pe plaja si in apa. La Camping S nu mi-a placut ca nu e deloc umbra - dar nici la alt camping daca mergeam sigur nu gaseam loc la umbra. Ca atare caut un loc cat mai aproape de mare, sa bata briza la pranz, si este suportabil de un somnic la amiaza.
Cred ca saptamana asta o sa incercam Pescaresc si masa la GPM. Si cel mai urat aspect la Camping S sunt preturile la terasa centrala, la jupuiala, pe o ciorba si 4 feluri 2 am dat 100 RON.
Si ca preturi a iesit mai scump Camping S decat GPM (!!!) ca pun 50% per copil.
De ajuns - programul standard - plecam pe la ora 22 si ajungem sambata pe la 1 noaptea ca sa dormim la aerosoli.
Iar raspunsul meu la faptul ca platim mai mult cu rulota in camping decat la hotel - diferenta e ca mergem cand vrem si putem, la orice ora si in orice zi avem chef, fara rezervare si cautare, si la cativa pasi de plaja. Asta e, boieria se plateste, si timpul costa si e un mare lux, cum se spune, prefer sa pierd bani decat timp.
Sanatate
Tocmai am aterizat acasa de pe litoral.Ce sa zic...Am stat la Hanul Piratilor,unde costa 65 ron pe zi / asta include:masina ,rulota ,2 pers ,curent :mi se pare enorm fata de conditiile pe care le ofera. Am ramas blocat cind am aflat ca trebuie sa platesc si ptr un pavilion 10 ron pe zi si programul de apa calda a pus capac.Sa nu mai va spun ca discoteca de la han bubuie pina la 4-5 dimineata,iar daca vrei sa iei o masa fie ea de mic dejun sau cina in camping, ptr 2 pers,sub 120 ron nu are cum.Singurele atuuri sunt:umbra,aproape de plaja,si oameni cumsecade,dar asta nu scuza pretul,si nici celelalte disconforturi enumerate mai sus.Recomand mai bine GPM,intradevar putin mai scump dar parca este peste Hanul piratiilor.