Laguna Albastra 08.07.09 - 14.07.09

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Re: Laguna Albastra 08.07.09 - 14.07.09

Mesaj de Florin Tutunaru »

Care stie ce preturi au pt rulota, masina?...am vazut cateva poze si sincer sa fiu as pleca pe 17 .08 acolo...pana atunci vreau sa vad unde ma lasa bugetul sa merg. Ce conditii au...curent este...cat este pana la priza(m pt prelungitor) si cat mai multe detalii daca puteti...cam tot ce tine de taxe acolo.
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Sunt toate informatiile pe forum. Trebuie doar sa le cauti.
dutu dan
Membru forum
16
Oras: BUCURESTI
Data nasterii: 05 Aug 1970

Mesaj de dutu dan »

parpaneata scrie:Intr-adevar nu am vazut nici animale de companie si nici animale din rasa "maidan". Raman la parerea ca propietarii de animale de companie nu ....prea stiu sa respecte regulile din campinguri. Adica: animalul sta numai in lesa,sta numai in arealul stabilit pentru rulota respectiva si...propietarul sau are in dotare sculele necesare pentru curatirea locului unde se rahateste micul pet. E jenant sa calci,sa-ti pui masa,sa-ti pui un cearceaf....intr-o "bucurie" urat mirositoare. Cu scuzele de rigoare,raman la parerea ca....bine face,deocamdata.
E o parere si o respect dar e bine sa nu o generalizati ;merg cu cainele meu peste tot inclusiv la pensiunile si hotelurile care imi permit ,iar cei cu care m-am intalnit la diverse locuri de campare nu cred ca au ceva sa-mi reproseze vis-a vis de comportamentul cainelui sau al nostru al celor care tinem lesa lui.
Si la noi si prin Europa sunt locati care iti permit accesul cu animale de companie //CAT DESPRE FAPTUL CA ,, Cu scuzele de rigoare,raman la parerea ca....bine face,deocamdata.[/quote] " ESTE DIN CICLUL NU DETIN SAU NU MA INTERESEAZA- DECI SE POT INTERZICE.

Eu nu am criticat politica campingului pur si simplu am mers in alta parte unde ne-am simtit toti foarte bine ,chiar si ceilalti care au avut ,,ghinionul" sa campeze in aceiasi perioada cu mine sau mai bine zis in acelasi camping .
Ma minunez de faptul ca orice as scrie pe acest forum devine ,,un subiect " asa ca o sa ma transform intr-un mare cititor [o sa fie mai bine macar pt. neuronul meu ,o sa fie mai relaxat]
Cu maxim respect pt. toti cei care scriu pe acest forum al dvs. viitor doar cititor
DAN DUTU
DUTU DAN

Ti s-au dat doua urechi si o singura gura, pentru a asculta de doua ori mai mult decat vorbesti. (Proverb chinez)
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

:D :D :D
Din nou gresesti! Am un pet! O cheama Rufus si e o persana destul de batrana. Am avut si caini....vreo trei.
Scriai ca,citez "pe banii mei fac ce vreau"!!!! Ei uite ca....nu prea faci ce vrei! Regulile sunt reguli si trebuiesc respectate....nu comentate! :D
Laguna Albastra e un camping decent si elegant.
dutu dan
Membru forum
16

Mesaj de dutu dan »

parpaneata scrie::D :D :D
Din nou gresesti! Am un pet! O cheama Rufus si e o persana destul de batrana. Am avut si caini....vreo trei.
Scriai ca,citez "pe banii mei fac ce vreau"!!!! Ei uite ca....nu prea faci ce vrei! Regulile sunt reguli si trebuiesc respectate....nu comentate! :D
Laguna Albastra e un camping decent si elegant.
din nou???
DUTU DAN

Ti s-au dat doua urechi si o singura gura, pentru a asculta de doua ori mai mult decat vorbesti. (Proverb chinez)
dutu dan
Membru forum
16

Mesaj de dutu dan »

si pe bani mei am facut ce am vrut, am fost in alt camping,si nu am mers la laguna sa le schimb politica
DUTU DAN

parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Te pot intreba daca ai in dotare manusi,foras,maturica,pungi ptr petul tau? L-ai tinut in lesa in campingul in care ai fost? Ai idee ce inseamna sa te muste un caine...in strainatate? Ma refer la legea europeana desigur. Referitor la aceeasi lege,ai idee cam cat ai plati daca nu respecti regulile de tinere in lesa si de curatare a mizeriei lui? :D
Cred ca suntem complet off topic aici si ar trebui deschis un topic despre "peturi in camping" in care sa-si exprime fiecare parerea. Poate-si vor scrie si propietarii de campinguri parerea...poate si voi. S-ar ajunge la un numitor comun.
dutu dan
Membru forum
16

Mesaj de dutu dan »

am zis ca doar o sa citesc dar........

bineinteles ca am tot ce trebuie ca sa strang ceea ce CAINELE meu lasa in urma ,oriunde am campat cainele a fost in permanenta legat,dupa cum am mai spus generalizati si asta nu este o atitudine pozitiva ,topic pt . animalele de companie care ne insotesc o sa deschid chiar acum si o sa vreau sa scrie si cei care au pareri pro cat si contra si mai ales vreau ca cei care au fost deranjati de animalele de companie la locurile de campare sa ne spuna ce anume i-a deranjat si nu un simplu ,,m-a deranjat dar nu pot sa spun ce anume"

rog pe cei care se mai ocupa de acest forum ca intradevar aceasta tema de fapt ultimele 5-6 postarii sa fie trecute la ,,discuti generale rv "unde voi deschide un topic
viewtopic.php?f=1&t=2902
multumesc
DUTU DAN

Radu Mihnea
Membru forum
16

Mesaj de Radu Mihnea »

Salut,
Se pare ca la postarea anterioara nu am reusit sa atasez pozele respective , poate reusesc acum.Oricum ne-am simtit excelent in acest camping , f. frumos aranjat , conditii decente, verdeata , liniste, super. Am prins un singur weekend, dar nu a fost aglomerat pt ca a fost urat afara. De la alti turisti am inteles totusi ca este aglomerat campingul in weekend, mai ales daca e cald afara. Motanul este din dotarea personala ( nu era din camping), dar a stat majoritatea timpului in rulota.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Mihnea- Megane II Estate+ KIP KG42EK
Încuiat