parpaneata scrie:Intr-adevar nu am vazut nici animale de companie si nici animale din rasa "maidan". Raman la parerea ca propietarii de animale de companie nu ....prea stiu sa respecte regulile din campinguri. Adica: animalul sta numai in lesa,sta numai in arealul stabilit pentru rulota respectiva si...propietarul sau are in dotare sculele necesare pentru curatirea locului unde se rahateste micul pet. E jenant sa calci,sa-ti pui masa,sa-ti pui un cearceaf....intr-o "bucurie" urat mirositoare. Cu scuzele de rigoare,raman la parerea ca....bine face,deocamdata.
E o parere si o respect dar e bine sa nu o generalizati ;merg cu cainele meu peste tot inclusiv la pensiunile si hotelurile care imi permit ,iar cei cu care m-am intalnit la diverse locuri de campare nu cred ca au ceva sa-mi reproseze vis-a vis de comportamentul cainelui sau al nostru al celor care tinem lesa lui.
Si la noi si prin Europa sunt locati care iti permit accesul cu animale de companie //CAT DESPRE FAPTUL CA ,, Cu scuzele de rigoare,raman la parerea ca....bine face,deocamdata.[/quote] " ESTE DIN CICLUL NU DETIN SAU NU MA INTERESEAZA- DECI SE POT INTERZICE.
Eu nu am criticat politica campingului pur si simplu am mers in alta parte unde ne-am simtit toti foarte bine ,chiar si ceilalti care au avut ,,ghinionul" sa campeze in aceiasi perioada cu mine sau mai bine zis in acelasi camping .
Ma minunez de faptul ca orice as scrie pe acest forum devine ,,un subiect " asa ca o sa ma transform intr-un mare cititor [o sa fie mai bine macar pt. neuronul meu ,o sa fie mai relaxat]
Cu maxim respect pt. toti cei care scriu pe acest forum al dvs. viitor doar cititor
DAN DUTU