Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Salut
Nu se mai foloseste drumul de dale de de beton de la marginea localitati.
Se intra nu imediat dupa gardul cu Petromidia,ci se mai merge circa 500m si este un drum mult mai bun.
In privinta taxelor am sa-l intreb pe Sava si revin cu detaliii.
:shock: :shock: :shock:
skoda octavia combi 4x4 si adria 502
radu @ cristiana----mely si deny
tlf.0723547026
:lol: :lol:
Am aflat,nu se plateste nici o taxa si se poate intra la catva metri de plaja.
Reper este un stalp de inalta tensiune,se intra dupa lanul de grau si incepe floarea soarelui.
Sper ca am fost convingator...
Sa ne vedem cu bine.
skoda octavia combi 4x4 si adria 502
radu @ cristiana----mely si deny
tlf.0723547026
salutare
revin cu detalii:pentru accesul pe plaje se trece de Petromidia si de Statia de betoane .Nu se ia pe primul drum la dreapta pe camp (este foarte denivelat)se mai merge spre Corbu pana la urmatorul drum pe dreapta.Ca punct de reper drumul este dupa ce se termina lanul de grau si incepe floarea soarelui.Intri pe acel drum si o tii drept ,treci de o "intersectie"si la prima bretea faci stanga dupa care prima la dreapta si cobori pe plaje.Mare atentie dupa ce ai coborit pe plaje o iei la picior sa cauti locul de campare undeva unde e nisipul mai batatorit ca exista riscul sa nu mai scoti rulota decit cu tractorul.In zona nu se plateste camparea.Apa eu m-am aprovizionat de la Rompetrol este pe drumul de venire pana in Petromidia,anul trecut am luat de la localnicii din Corbu.Va doresc drum bun,timp frumos si sa ne vedem sanatosi .
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Victor Sava scrie:salutare
revin cu detalii:pentru accesul pe plaje se trece de Petromidia si de Statia de betoane .Nu se ia pe primul drum la dreapta pe camp (este foarte denivelat)se mai merge spre Corbu pana la urmatorul drum pe dreapta.Ca punct de reper drumul este dupa ce se termina lanul de grau si incepe floarea soarelui.Intri pe acel drum si o tii drept ,treci de o "intersectie"si la prima bretea faci stanga dupa care prima la dreapta si cobori pe plaje.Mare atentie dupa ce ai coborit pe plaje o iei la picior sa cauti locul de campare undeva unde e nisipul mai batatorit ca exista riscul sa nu mai scoti rulota decit cu tractorul.In zona nu se plateste camparea.Apa eu m-am aprovizionat de la Rompetrol este pe drumul de venire pana in Petromidia,anul trecut am luat de la localnicii din Corbu.Va doresc drum bun,timp frumos si sa ne vedem sanatosi .
Radu Posirca scrie::lol: :lol:
Am aflat,nu se plateste nici o taxa si se poate intra la catva metri de plaja.
Reper este un stalp de inalta tensiune,se intra dupa lanul de grau si incepe floarea soarelui.
Sper ca am fost convingator...
Sa ne vedem cu bine.
va salut am intrat pe site la rezervatia delta dunarii : http://www.ddbra.ro/contact.php si am primit un raspuns promt pe mobil pentru plaja Vadu in zona economica se plateste taxa de campare de 20 ron pe sezon
pentru plaja Corbu nu se percepe nici o taxa.am primit si un nr de contact de la cel ce se ocupa de taxe in localitatea Vadu.