Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pe data de 10 iulie plec la mare in campingul Hanul Piratilor.Daca mai sunt doritori ai astept acolo sa bem o bere rece,si eventual la o partida de pescuit guvizi. :lol: :lol: :lol: O sa stau dupa 10 pina pe 19 inclusiv.Noi suntem 2 echipaje cu rulote(7 persoane) si un echipaj cu cortul (4 persoane).
Am fost pe 26/06-28/06 si era 65 ron/zi campare rulota(4 persoane + crent electric),acum ar putea fi un pic mai scump cam cu 20%.Chear daca noi am fost 3 persoane nu sa facut reducere au motivat ca asa e pretul la rulote.
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Va salut! Mi se pare cam scump 65 Ron ,cind la o vila ,o camera cu 3 paturi + toate facilitatile
(apa ,curent ,dusuri apa calada)max.50 Ron.Deci va intreb:Unde este avantajul ca avem rulote?
Am optat pentru rulote ca sa avem independenta si preturi mai mici, mai acceptabile pentru
toate buzunarele;nici decum sa-i imbogatim pe acei patroni de campinguri din Romania
peste noapte.Asta este parerea mea!!!
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Subscriu! Drept pentru care ma voi razbuna si urmatorii 5 ani voi fi doar off (camping)! :D
Desi l-as mania pe Dumnezeu daca as spune ca-s 'stramtorat', consider ca la noi in campinguri, pare deja japca pe fata. N-am fost eu in multe, recunosc, dar atata timp cat la banii astia te poti caza la o pensiune in conditii decente, de ce sa mai trag 'caruta' dupa mine? De pasionat ce sunt? De amorul artei? Hai nu zau! Poate doar de fraier! Asa ca banii pt campinguri ii investesc in rulota si o pregatesc full option pentru escapade off! Doar off! Cat o sa mai mearga si la noi... Daca intalnirea nationala se organiza 'off', bag mana-n foc ca erau mai multi participanti! :roll:
Toate cele bune si sa ma ierte pentru indrazneala cei care au 'interese' in promovarea turismului 'on'. Oricum, fiecare e liber sa aleaga! :mrgreen:
Salutari tuturor!
Buna ziua tuturor!
Cristi Zabava are foarte mare dreptate,( imi pare rau ca de la ,, Ciuta,, nu ne-am mai intalnit) dar ma-am intors acum doua zile de la mare si intradevar la un hotel de 2 stele in Eforie Nord o camera costa nu va vine sa credeti 50 RON pe zi.Deci pt un camping indiferent de stelele lui preturile afisate sant exorbitante. Drept urmare parerea mea este ca trebuie sa ne orientam neaparat pt OFF.
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
si eu sunt adeptul offcamping dar cred ca ar trebui sa facem un topic cu locatiile (detalii si impresii) unde am putea sa campam .Eventual o harta interactiva ar fi ideala pe care sa clik-uim zona in care dorim sa mergem si sa ne dea informatiile necesare de campare off .