Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
INCREDIBIL cat de usor vine tragedia...
Desi nu ne-am cunoscut, nu-mi pot opri uluirea si parerile de rau.....
Sincere condoleante si DUMNEZEU sa o ierte pe rulotista noastra lipsita de noroc.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Sincere condoleante familiei îndoliate.
Mai ales ca atunci când s-a întâmplat tragedia eram la baraj Gresu...
Am înteles ca doreau sa vina acolo si, mai mult decât probabil, ne-am fi cunoscut...
Dincolo de toata tragedia, este un fapt care trebuie sa ne dea serios de gândit.
ÃŽn mod sigur va avea loc o cercetare judiciara si de aceea nu este momentul sa discutam adevarata cauza a celor petrecute.
Dar îl voi ruga pe PM pe colegul de forum Gigi Stoica sa ne dea mai multe relatii despre cele întâmplate (din punct de vedere tehnic), pentru a sti ce sa mai verificam periodic la acest sistem de tractare, caruia, se pare, nu-i acordam atentia cuvenita!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Domnul meu! Imaginile reprezinta desigur RV-ul meu, Terri este prietenul familiei care ne-a insotit de peste 8 ani in peregrinarile noastre prin tara. De peste 30 de ani muntele a reprezentat pentru mine intimitatea, locul unde mi-am regasit linistea, odihna si energia necesara peste an. Dupa, peste 30 de ani de cort a urmat rulota, alte conditii, alte locatii...dar la prima iesire, asa, cum v-am mai spus, la mai putin de 12 km de Lepsa ( la Tulnici) s-a produs drama rudelor si prietenilor nostri...golul lasat, amintirile care dainuie ne chinuie permanent, ne mai gindindu-ne la alte iesiri. Despre ce s-a intamplat atunci sunt foarte multe de spus ...si foarte multi ,, daca" ... A sosit si vacanta si incercam sa gandim si noi un concediu prin care sa iesim din aceasta ,,transa ". Traseul la prima lectura ar arata cam asa: Slobozia, Bucuresti, Pitesti, Campulung-Voina-Campulung, Curtea de Arges, Transfagarasan, Laguna Albastra (Fagaras), Sambata de Sus, Poiana Marului, Piatra Craiului(Plaiul Foii), Predeal, Ploiesti, Urziceni, Slobozia.
VW Passat/Dethleffs New Line (Beduin) GIGI Secretul FERICIRII nu este sa faci ce-ti place, ci sa-ti placa ce trebuie sa faci! J. Barrie