Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Vom fi acolo in dimineata de 08 .07 .09 , pentru cine mai e interesat va asteptam . Nu ne cunoastem suntem un echipaj nou , 2 persoane , Irina si Remus.
Sper sa prindem vreme buna.
Soare mult pentru toata lumea indiferent de locatie !
Cu stima Irina si Remus.
si eu am niste planuri vis-a vis de LAGUNA ALBASTRA dar incepand cu data de 15-06-09.
-nu vreau sa prind sfarsitul de saptamana acolo am inteles ca este destul de aglomerat asa ca voi merge 15-06-09 .....18-06-09
DUTU DAN
Ti s-au dat doua urechi si o singura gura, pentru a asculta de doua ori mai mult decat vorbesti. (Proverb chinez)
Buna Seara,
poate luna 07(nu 06) , oricum se pare ca este mai liber in timpul saptamanii decat in weeknd, noi suntem deja aici de ieri 06.07.2009 si totul este super, inclusiv vremea.Mai este loc destul, deocamdata suntem doar doua rulote aici, asa ca cei care doriti sunteti bineveniti. Va salutam de la Laguna Albastra.
@dutu dan:
ne vedem acolo, eu ajung pe 13.07 pe la pranz(prima calatorie cu RV-ul) asa ca te astept sa ma ajuti sa antind cortul; cu berea aferenta desigur.
cred ca este frumos dar azi am vorbit la telefon cu IRINA STRAMBEANU,si am avut o surpriza nu se permite accesul cu animale de companie asa ca pe bani mei fac ce vreau adica :arrow: Marea Neagra :arrow: HANUL PIRATILOR
PS ;auzisem lucruri bune despre laguna albastra dar pt. mine interdictia pt. animale este un mare neajuns asa ca renunt
DUTU DAN
Ti s-au dat doua urechi si o singura gura, pentru a asculta de doua ori mai mult decat vorbesti. (Proverb chinez)
Intr-adevar nu am vazut nici animale de companie si nici animale din rasa "maidan". Raman la parerea ca propietarii de animale de companie nu ....prea stiu sa respecte regulile din campinguri. Adica: animalul sta numai in lesa,sta numai in arealul stabilit pentru rulota respectiva si...propietarul sau are in dotare sculele necesare pentru curatirea locului unde se rahateste micul pet. E jenant sa calci,sa-ti pui masa,sa-ti pui un cearceaf....intr-o "bucurie" urat mirositoare. Cu scuzele de rigoare,raman la parerea ca....bine face,deocamdata.
Si eu am fost la Laguna Albastra, este fain si in legatura cu animalele de companie cred ca este vorba de cele doua caprioare care sunt in libertate in camping, si proprietarul campingului cred ca nu vrea sa le sperie sau sa le deranjeze cu animalele noastre. Adevarul este ca nu am vazut nici un caine prin jur. In rest totul este OK.
Salut,
Chiar asa este , la intrare exista afisul ca nu este permis accesul cu animale de companie. Eu nu l-am vazut cand am intrat si am uitat sa le spun ca am un motan in rulota. Nu mi-a zis nimeni nimic, dar de-abia dupa cateva zile am aflat de treaba cu animalele, se pare ca totusi anuntul se referea la ceva animale mai mari, care circula pe afara(in afara rulotei), pot intra eventual in piscina, sau pot speria cele 2 caprioare care sunt f simpatice si prietenoase( poti chiar sa pui mana pe ele, asa de domesticite sunt), nu stiu care este exact motivul . Incerc sa atasez cateva poze.In orice caz noi ne-am simtit f. bine la Laguna Albastra.Data din poze nu este valabila, nu era setat aparatul.