Am fost la sfarsitul lui iunie in Grecia si am ajuns sa campam intr-un camping din Lithochoro ( Camping Sylvia) - o statiune intre Paralia Katerini si Leptocaria . Am numai cuvinte de lauda in ceea ce priveste peisajul , amplasamentul , iar in ceea ce priveste utilitatile am doar o singura reclamatie de facut , si anume ca apa calda nu prea era calda . Instalatia de incalzire era solara si se pare ca si randamentul era slab , pentru ca de fiecare data cand era putin mai innourat dupa 2-3 dusuri bazinul era rece . In rest ,am reusit sa mergem pe muntele Olimp , la manastirile de la Meteora si in Salonic pe faleza .
Ca pret a fost mai mult decat OK , am platit 15EURO/noapte pentru rulota , masina , 3 adulti si un copil . Plaja era la mai putin de "o aruncatura de bat " si linistita , ce-i drept cam pietroasa dar avea si portiuni cu nisip.
Oricine doreste relatii , detalii poate sa-mi trimita un mail la care voi raspunde cat pot de repede .
Am incercat sa incarc niste poze aici , dar din pacate nu stiu de ce este imposibil acest lucru.