Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
salut http://www.pastravariabratioara.ro/
am fost doar in prospectie locul este atragator,foarte curat ,linistit(fara manele) si cu multa verdeata.
preturile la campare nu le stia nici patronul(cred ca este noua pensiunea) dar m-a intrebat daca 15-20 ron/zi mi se pare mult :?: si cam cat se practica in alte campinguri,poate asigura si curent dar probabil se percepe in plus.
din cate am inteles se poate pescui intr-un helesteu contra cost
locul este maricel cred ca intra 30 -40 de rulote
Langa Campulung Muscel este Comuna Albesti cu satul Candesti. Acolo este pensiunea.
Dupa calculele mele, sub 170km de Bucuresti.
Noi avem o livada in zona Campulung, asa ca ne propunem sa vizitam si noi pensiunea.
Asteptam impresiile voastre !
Pe unde mergeti??? Am fost acum 2 saptamani cu rulota la Campulung si bucata Pitesti - Mioveni (si mult dupa) mi-a luat aproape o ora! Este dezastru, gropi de iti rupi masina (rulota nici nu mai conta)... Am mers cu 10 km/h timp de 1 ora - am facut in total Bucuresti - Campulung 3 ore 15 minute 165 km. Cu mers pe autostrada constant 95 km/h. Ca si comparatie, Bucuresti-Navodari am facut doar 3 ore - 240 km, cu multe TIR-uri pe la Medgidia.
Sanatate!
va salut cu mult respect
drumul nu trece prin Mioveni dar pana la o intersectie spre Mioveni este cam prost
Bucuresti -Pitesti- Campulung Muscel-Albesti
nu se intra in Pitesti se continua drumul pe A1 (s-a prelungit A1 cu cativa Km)pana unde este indicatorul spre Brasov
din Bucuresti sunt aproximativ doar 160 Km
numarul de contact al campingului: 0744.496.702 sau
0248.555.427
zona este superba cred ca ar trebui sunat in prealabil pe mobil
Exact bucata din A1 pana dupa intersectia spre Mioveni urmatorul un sat - cam 15 km. Drum cam prost inseamna gropi de ramane roata, din placi de beton deplasate, cu santuri cu carpeli intre ele, pe care uneori nu ai pe unde sa le ocolesti decat pe contrasens. Parca ar fi poligon de incercare, am mers cu 10-20 km/h (maxim viteza a 2-a), mi-a luat cam o ora si la dus si la intors. Stiu ca localnicii fug pe acolo cu 60 km/h, dar poate ca ei isi iau piese ieftine din fabrica...
Stie cineva cum este drumul Bucuresti-Targoviste-Rucar?
Sanatate!
Bucuresti-Targoviste este foarte bun.
Targoviste-Malu cu Flori (limita de jud. Dambovita/Arges ) reparat acum doua luni, deci bun.
Laicai-Stoenesti-Valea Mare(Holcim) drum prost cu multe denivelari.
De la Holcim la Rucar, drumul este bun.