Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Asa cum am promis, inserez cateva poze cu cel mai nou membru al familiei noastre: Alpen Kreuzer Select, an de fabricatie 1986, sistem de franare inertial, greutate proprie/maxim autorizata 300/550 kg; extrem de confortabil in interior (2 dormitoare cu cate un "pat" dublu, aragaz cu 3 ochiuri, chiuveta, ambele din inox, dulapioare, unul din paturi putand fi transformat foarte usor si rapid in 2 canapele comode, intre care se ridica o masa suficient de mare pentru 4 persoane; o sufragerie foarte generoasa, o veranda "acoperitoare" pentru nevoile de umbra in zile caniculare) si, dupa cateva mici imbunatatiri (na, ca si nemtii/olandezii mai pot fi "imbunatatiti"), foarte usor de montat/strans.
Autovehiculul tragator, un Ford Fiesta 1,4 TDCi/68 CP, nici nu simte greutatea suplimentara generata de remorca. Am condus "atelajul" cu 120 km/ora si nu am simtit diferente. De asemenea, am fost obligat la un moment dat sa pun frana brusca, la 60-70 km/ora; remorca a ramas in spatele masinii, perfect aliniata.
Cu prima ocazie, vom pune si poze din interior, deoarece de data asta s-a terminat acumulatorul aparatului foto :oops:
Fişiere ataşate
Cort spate [640x480].JPG (67.33 KiB) Vizualizat de 5743 ori
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Ce pot sa spun? Frumoasa, spatioasa,usoara,economica...etc
Sa o utilizezi sanatos si la cat mai multe iesiri reusite cu micul tau castel !
Asteptam si poze din interior. De fapt o vom vedea de aproape la Bran.
Samson
Am cumparat-o in urma unui anunt de pe acest minunat forum. Pretul a fost de 900 EUR, la care se vor adauga 400 RON candva :oops: , pentru inca un cort si celelalte marafeturi (multumesc inca o data Bogdan Dobrovat pentru amabilitate) si cheltuielile de inmatriculare.
Cand vom reveni pe linia de plutire cu finantele, va mai fi instalatia de apa (bateria de apa rece pentru chiuveta si pompita alimentata la 12 V) si, eventual, o butelie mai mare...
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com