Italia-Roma

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Sorin Dandes
Membru forum
18

Italia-Roma

Mesaj de Sorin Dandes »

Am un prieten in ROMA si in 2007...avand in vedere de..treci cu boletinu....Vreau sa il vizitez ptr 2-3 saptamani :).
Cine a facut acest traseu sau ma poate ajuta in aceasta privinta...
Florin Dumitrescu
Membru fondator
18

DRUM ROMA

Mesaj de Florin Dumitrescu »

Salut Sorin! Eu am facut asta vara drumul pana la Roma, apoi mai departe la Napoli. Drumul de la Arad la Venetia l-am facut prin Viena. E mai lung, dar se merge numai pe autostrada: 1140 km. Exista si varianta prin Slovenia ( Turnu Severin-Belgrad - Ljubliana-Trieste-Venetia), folosit de Tir-isti, dar nu am avut incredere in siguranta drumului pe la sarbi. Apoi, Venetia-Padova-Bologna-Firenze-Roma : aprox 560km
Oricum, nu poti face drumul ( singur fiind la volan ) decat in 3 zile. Daca ai sofer de schimb merge si 2 zile( Galati-Viena si Viena-Roma ). Mai vorbim!
Claudia & Florin Dumitrescu
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV

Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

gresala,pasaportul tot ramine,doar in ungaria poti merge cu buletinul,fara pasaport doar pentru comunitatea statelor schenghen (nu sint sigur daca se scrie asa)
Sorin Dandes
Membru forum
18

Mesaj de Sorin Dandes »

Din cate am inteles eu doar 2 state nu accepta romanii ptr ca B.I nu are scrisa si cetatenia.Se vor schimba buletinele si vor avea cod de bare si cetatenia.
PASSAT 1.9 TDI +BEYERLAND 430-MD AN 1994
Scrie răspuns