bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ma gandeam sa facem un topic unde sa spunem pe cine am vazut in trafic (rulote si autorulote), ca se ne cunoastem mai bine ...Sa ne saluatam..
Spre exemplu salutari autorulotei din Brasov nu am mai vazut numerele sau literele.Te salut..
Eu sunt B-98-ZMU.am nevoie de o parere ce sa folosim: Cifre sau litere?? sa nu care cumva sa se supere careva.....
Am observat ca cei care au autorulote m-au salutat toti (romani-straini) dar 1 din 2 rulote saluta.
Ultima oară modificat 30 Iun 2009, 16:34 de către Ramona Vieru, modificat 1 dată în total.
vieruramonacarmen@yahoo.com
Fam.Vieru:0722737481
P.S.Traiasca albinele care ne polenizeaza florile.
Eu sunt B-98-KNS. Am un camper Knaus Traveller 687 care se recunoaste usor pentru ca pe spate am un colant de 2 metri cu www.clubrv.ro. Mentionez ca eu salut pe toata lumea indiferent ca sunt romani sau straini sau ca au rulota sau camper.
Ma puteti intlni pe drum fie cu un Burstner B 94 GDH, fie cu un TEC B 59 VGH , tractate de un Opel Frontera Sport B 94 PKY sau un Opel Astra Classic B 63 CKS.
Si eu salut pe toata lumea, iar pe rulote am si eu stickerul ClubRV si Caravanclub
Salutare pe mine ma puteti recunoaste dupa rulota Chateau Cantara cu nr B 87 GEC si pe geamul de pe spate este lipit un colant de L1.20-l 60 cu sigla cubului , rulota este trasa de un Golf 5 cu nr B 90 ZXN
Pot fi identificat in trafic prin TL 08 LXY. Tot cu Skoda in fata(TL 05 LXY)
Sunt curios cine a fost in Tulcea duminica 28.06.2009. Am vazut 2 rulote, una englezeasca cu insemn Club RV, la Popasul Caprioara din Padurea Topolog jud. Tulcea.
NOi suntem B99 GJN- O Adria trasa de un Opel Astra negru.Avem si noi pe geam sigla clubului si salutam toate rulotele.BA mai mult, salutam si fara rulota in spate astfel incat muuulti s-au uitat chioras la noi.
Sigla CLUBRV-RO stanga spate-sus pe rulota, steguletul pe geamul din spate la autoturism.
Luminile de intalnire in permanenţa aprinse si flesuri la intalnirea altor rulotisti!
Logan rosu B-50-WPJ cu un Knaus 420-Sudwind B-81-TYE.
Drum bun!
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Noi avem un Peugeot 206 SW gri IL-69-PAN cu steguletul clubului la geamul stinga spate si rulota Avento Master IL-03-TDJ cu sigla asociatiei.Salutam pe toti posesori de RV-uri.