inscrieri pt bolboci 3-5iulie

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

Am planuit demult sa ajungem la lacul bolboci.Drumul e bun prin MOROIENI ,planul ar fi sa ajungem vineri dimineata sa putem petrece ziua la lac,apoi sa mai urcam sambata pana la pestera, de unde putem face mici expeditii,sfinx,babele, cruce.Suntem cateva echipaje si ne-am bucura sa ni se alature cat mai multe.
samira maria stefan
Membru forum
16

Re: inscrieri pt bolboci 3-5iulie

Mesaj de samira maria stefan »

Noi vrem sa mergem pe Valea Cerbului, dar putem schimba traseul. Ati mai fost la Bolboci? Este loc de campat cu rulota? Avem de unde sa ne aprovizionam cu apa potabila?
Samira Stefan & Company
0766.653.668
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

apa gasim lahotel pestera sau cabane dar mai caram si cu noi,campare este loc pt toata lumea in partea asta de bucegi,zona este superba
marian tudu
Membru forum
16

Mesaj de marian tudu »

Daca sunteti cu rulota se ajunge destul de greu ,dar dupa parerea mea locul de campare cel mai bun cu rulota este la Zanoaga de acolo doar cu masina, nu de alta dar am impresia ca drumul se strica de la urcare pe baraj foarte tare.
Marius Dutu
Bucuresti Renault Megane + kip 0722364082
marian tudu
Membru forum
16

Mesaj de marian tudu »

La Zanoaga exista si posibilitatea de alimentare cu apa potabila.
Marius Dutu
Bucuresti Renault Megane + kip 0722364082
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

Asta doar daca urci din Sinaia ,noi o sa mergem pe Moroieni
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

Foarte tentant...
Dar...mai sunt si parastase...caci altfel veneam.
Va rog descrieti-ne modalitatea de acces, drumul.
Pentru invatatura mea si a celorlati.
Petrecere frumoasa !
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

faceti nintai o recunoaster cu masina fara rulota , ca dupa cate stiu eu drumul e varza
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Nitu Florentin
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 08 Mar 1954

Mesaj de Nitu Florentin »

druml e intradevar varza, :( eu nu m-asi incumenta cu rulota ,o distrugi ,dar cind ajungi pe platou e ceva de vis si ai ce sa vizitezi :D http://www.pensiunelamunte.ro/pensiune- ... -pensiune/
Se zice ca timpul trece. Timpul nu trece niciodata Noi trecem prin timp . G. Ibraileanu
Ovidiu Ciobanu
Membru forum
15

Mesaj de Ovidiu Ciobanu »

Subscriu ca e foarte greu drumul cu rulota. Va rog sa notati ca initiatorul nu are rulota, este un WV Transporter mic si versatil, dar un atelaj de peste 10 metri e cu totul altceva la acele de par pe drumul ingust de sub Zanoaga.
Sanatate!
VW T4 Multivan - in transformare
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

Domnule Ovidiu it ,poate nu ati avut timp sa dati o fuga anul acesta,eu tocmai m-am intors de 4 ore,ace de par la zanoaga,,,, transporter versatil,,, nu m-am uitat la rv-ul dumneavoastra si acum nici nu ma interseaza dar vad ca desi l-ati vizionat pe al meu dezinformati ;am un vw lt nu transporter care cu 4 persoane si bagaje depaseste 3 tone ceea ce nu cred ca reusiti cu un turism si o rulota normala. P.s abia am venit ,drumul e bun ,peisaje mirifice ,dar aveti grija sa nu urcati in pestera de unul singur,nenea cu taxa ,glumet sau drunked s-ar putea sa va stinga lumina ,nu glumesc,,,in rest lacul bolboci are culoarea pe care nu o gasesti nicaieri si locuri de campare recomandate langa fosta pensiune DIANA ,cine mai vrea sa mearga sa ma ia si pe mine.
Pana Gabriel

Mesaj de Pana Gabriel »

aa,am uitat sa adaug ceva ,am intalnit acolo 2 familii cu rulota de la Galati si Roman ,se vede ca au mai fost,pentru ei nu mai conteaza distanta sau ca merg 30 km pe drum forestier,in schimb dinspre Bucuresti vin numai comentarii.
Încuiat