Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
SUNT NOU IN CLUBUL RULOTISTIOR SI SINCER PANA ACUM NU AM IESIT CU RULOTA LA MARE ASA CA AS VREA SA INCERC SA AJUNG PE PLAJA VADUL ,AM AUZIT CA E FRUMOS ACOLO SI FOARTE LINISTE, CE ZICE TI MERGE TI ?
Pentru a scurta drumul si ca sa nu treci prin Mamaia si prin statia de taxare a lui Mazare(scurtezi drumul cu apr.20km) pina la Ovidiu este o intersectie cu semnul Tulcea faci stanga mai mergi aprox 1 km faci dreapta prin localitatea Lumina si tii tot inainte ,treci podul faci stanga spre petromidia ,treci de petromidia mergi spre Corbu,traversezi localitatea si urmatoarea localitate e Vadu.
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Daca reusesc sar putea sa ajung si eu dar la Corbu nu la Vadu,am fost zilele trecute si am gasit rulotisti acolo,ce sa zic sant mai indragostit de Corbu .La Vadu am fost anul trecut si de atunci n-am reusit sa mai merg acolo,sotia nu poate suporta serpisorii :D
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
(Rabindronath Tagore)