Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna seara tuturor!
In perioada 9-17 Iulie am planuit petrecerea vacantei la Arieseni cu urmatorul program: plecarea 9 Iulie,doua nopti Valea Avrigului (off camping) dupa care Arieseni Westkarpaten.Intoarcerea se va face pe o ruta stabilita la fata locului de comun acord.Daca sant doritori astept contact. :D
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Cu permisiunea ta îţi pot oferi câteva detalii despre valea Avrigului în ceea ce priveşte locaţiile off camping. Dacă deja le cunoşti nu lua în seamă postarea mea.
Locaţii off camping pe valea Avrigului găseşti câteva dar doar pe porţiunea situată între Pensiunile Giocelu şi Poiana Neamţului. Înainte de Ghiocelu valea e destul de largă şi toate terenurile sunt îngrădite. După ce treci de Ghiocelu valea se îngustează şi sunt câteva locaţii chiar pe malul apei(dar şi al drumului neasfaltat pe acea porţiune). În week-end e destul de aglomerat fiind multe corturi şi multe persoane la grătar. Poiana Neamţului e capăt de drum. De acolo mai departe nu se mai poate înainta cu auto ci doar cu piciorul pe poteca ce urcă la Bârcaciu. Cu apă te poţi aproviziona de la Ghiocelu. Patronu e un tip amabil şi sunt convins că te va ajuta gratis. Pensiunea Ghiocelu avea şi un teren liber pe care se dorea construirea unui teren de tenis. Nu am mai fost pe acolo şi nu ştiu cum au evoluat lucrurile dar dacă e liber poţi vorbi cu patronul să te lase să campezi acolo. Pentru o taxă modică vei avea şi curent asigurat dar şi mai multă siguranţă. Poiana Neamţului de asemenea oferă spaţiu de campare. E la latitudinea ta ce alegi.
Dacă mai doreşti informaţii suplimentare cu plăcere ţi le ofer.
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
Multumesc mult Liviu pentru lamuriri.In final gandul meu era tot pentru camparea la cabana Poiana Neamtului.Vacanta placuta daca nu ai fost plecat inca. :D
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Pentru Complexul Turistic Poiana Neamţului vezi postarea mea de la secţiunea Campinguri din România.
Dacă ajungi acolo spunei patronului de schimbul de mesaje pe care l-a avut cu mine. Şi că acest schimb de mesaje a avut un rezultat...adică tu.
Poate ne oferi ulterior detalii despre condiţii şi tarife.
Concediu plăcut.
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB