Valea Cerbului 29-31 mai

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Catalin Popescu
Membru forum
16

Re: Valea Cerbului 29-31 mai

Mesaj de Catalin Popescu »

Domnilor,va multumesc pt.gandurile bune.In ce priveste Apusenii,tot o sa ajung eu...poate la vara.De ce zic la vara?:am o cunostinta care are un ogeac acolo si ma gandeam sa ma duc fara sa stie,atunci cand pleaca in concediu...anu' trecut a fost prin Franta o luna si ceva... :D
Pt stimabilu' domn Zabava:nu-mi este frica de operatie..sac!...acu'exista fel de fel de proceduri medicale:reconstructie,transplant,injectii cu plumb...ma gandeam mai mult la inginerii din Maranello saracii...sa se chinuiasca la personalizarea blocului motor folosind diacritice,mai ales ca se face manual...una e sa scrii :Ahmet si alta:Catalin...si nu in ultimul rand,pielea,carbonul si 655 de cai este un cocteil ce creeaza dependenta(bleahh)...
Va urez o zi exceptionala !
PS:ce placere sa ai sa vina muntele la tine,cand poti sa te duci tu la el?
Hilux Vigo + Knaus 500
CRISTIAN ZABAVA
Membru forum
16

Mesaj de CRISTIAN ZABAVA »

Salutare stimabile!
Ai grija ca daca-ti fac si injectii cu plumb o sa fie o 'scula' cu greutate! S-ar putea ca abia atunci sa-nceapa sa roiasca cadanele in jurul tau! :D Bag sama ca esti si un tip foarte sufletist daca vrei sa-i scutesti de atatea eforturi pe aia de la 'scuderie'. Oricum, avea garda joasa si nu puteai urca cu ea pe munte :mrgreen:
O zi superba va urez si eu!
PS: Crezi ca Mahomed a facut burta daca a chemat mereu muntele la el? :D
PEUGEOT 307 SW
KNAUS 550
popa bogdan
Membru forum
15

Mesaj de popa bogdan »

mie unul mie frica de ursi pe acolo au venit ?cum e noaptea sa dormi pe munte ?debia ne am luat rulota si suntem la inceput ....un sf
at ceva o parere..sa nu mi spune ti sa mi iau ceva de spaima ...
0766547233
sunt si copii mici pe acolo ca sa aiba cu cine se juca cea mica?
Dan Cilan
Membru forum
16

Mesaj de Dan Cilan »

popa bogdan scrie:mie unul mie frica de ursi pe acolo au venit ?cum e noaptea sa dormi pe munte ?debia ne am luat rulota si suntem la inceput ....un sf
at ceva o parere..sa nu mi spune ti sa mi iau ceva de spaima ...
0766547233
sunt si copii mici pe acolo ca sa aiba cu cine se juca cea mica?
Vai Bogdane ! Punctuatia , bat-o vina ! Putina grija la scris ! Sa nu mi-o iei in nume de rau dar ceilalti cititori trebuie sa inteleaga ce scrii !Astept din partea ta o exprimare coerenta ! O propozitie se incepe cu litera mare iar intre doua propozitii din aceeasi fraza , se pune virgula , ca sa aiba noima acea fraza ! Probabil daca vei citi peste trei zile ce ai scris aici , nici tu nu vei mai deslusi intelesul vorbelor tale !
http://www.fantanele-belis.ro/
0745634366
Ford Ranger+ Bürstner City 520
Catalin Popescu
Membru forum
16

Mesaj de Catalin Popescu »

Buna dimineata.Intradevar,pe Valea Cerbului vin noaptea ursii gunoieri (efectul Pavlov),nu-i nici un pericol,vin doar la containerele de gunoi aflate peste drum de locul de campare,nu sunt agresivi daca sunt lasati in pace.In zona sunt rulotisti si cortisti ce campeaza din aprilie-mai pana in septembrie,an de an.Aproape toata lumea sta la foc si povesti pana in jur de orele 24.De copii nu se duce lipsa.Zona este frumoasa,in schimb,in weekend,foarte galagioasa.Accesul este facil,drumul spre Gura Diham a fost upgradat acum o luna,destinatie okay pentru cei aflati la inceput de rulotism,chiar se poate invata cate ceva de la cei cu state vechi in bransa.Resturile de mancare,ori in rulota,ori in containerul dedicat.
O zi buna.
Hilux Vigo + Knaus 500
Florin Tutunaru
Membru forum
16
Oras: Alexandria
Data nasterii: 10 Apr 1973

Mesaj de Florin Tutunaru »

ohooo.salutam pe cie care au postat pozele...in special pe Dorul ,Andriei si soatza din Busteni...sunt Florin din Alexandria...am apucat o iesire cu ei si vreau sa spun ca sunt oameni cu caracter....nici nu ma gandesc ca nu a iesit de vis excursia impreuna cu ei....Cat despre poze....ufff, abia astept sa plec la Diham...pe 17-18.08.2009 sunt acolo cu fameleonul si melcul.Poate ma aude Doru et commpany si vine si el.. Oricum il sun eu.......bafta la toata lumea.
Cineva intreba daca sunt ursi la Diham...sunt pozesori de curand de rulota...Doamna(domnule) sunt ursi cat cuprinde...dar avand rulota cu exista nici un pericol...sunteti ca si in casa, plus ca sunt deja obisnuiti cu oameni...aproape ca iti vine sa ii bagi in cort(nu faceti asta).... :D
SWIFT CORNICHE + Passat Tel. ...0766367662
Scrie răspuns