Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ma bucur ca am gasit acest forum plin de entuziasti si iubitori de excursii in natura. Sunt fericitul posesor al camperului de mai jos un, batranel Dethleffs Globetrotter A 542 fabricat in 1994, de care sunt foarte multumit, deocamdata.(adus din Olanda anul trecut in august)
Este prima mea autorulota dar a doa oara deja cand merg pe Dethleffs (ascultand multe sfaturi primite pe mai multe forumuri de afara), pentru mine este un fel de Mercedes al rulotelor, dar oricum fiecare lauda ce are. Am avut si o rulota Dethleffs New Line, pentru o luna, pana ce am cumparat camperul
Sper sa ne intilnim cat de curand!
Multumim pentru aprecieri si primirea in randurile voastre.
Vazand ca e perioada de concedii si lumea-i cam ocupata pe aici asteptam sa vedem ca ce intalniri organizaeaza clubul sa putem veni si noi impreuna cu sotia. :)
Toate bune,
Adrian & Lia