Mocheta in rulota

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Torok Botond
Membru forum
16

Mocheta in rulota

Mesaj de Torok Botond »

Buna. Vreau sa-mi pun mocheta. Am vazut si la altii, dar nu stiu cum se pune frumos, fara sa tai aiurea. Rulota e un Beyerland 380-B cu 4 locuri de dormit. Am o usa culisanta, care are un canal in care culiseaza. Ma gandeam sa tai acolo o bucata si inca o bucata in restul rulotei. Sau e greu sa scot tot mobilierul, ca sa pun mocheta de la perete pana la perete? Va multumesc.
@boti
Tg. Mures

FORD GALAXY 1,9 TDI + BEYERLAND 380-B
Tel: 0745984746

... go hard, or go home ...
Torok Botond
Membru forum
16

Mesaj de Torok Botond »

Chiar in rulota vostra am vazut :) La Campul cetatii, la "Musztang". Atunci eram in cercetare de rulote si pana la urma am cumparat si noi un Beyerland. Pana la urma am sa pun din 2 bucati. Unul in compartimentul din spate, pana la usa culisanta. De acolo o sa pun a doua bucata, care va fi destul de interesant de taiat :)
@boti
Tg. Mures

FORD GALAXY 1,9 TDI + BEYERLAND 380-B
Tel: 0745984746

... go hard, or go home ...
Lulu Mitrana
Membru forum
17

Probleme cu mocheta

Mesaj de Lulu Mitrana »

Salut,

o sa ai o singutra mare problema cu mocheta.Va trebui s-o aspiri in permanenta.Si eu am pus mocheta in rulota,si crede-ma o aspir sau o matur si de cate 4-5 ori pe zi.Este incredibil cat de repede se aduna pe ea orice scama,fir de iarba,pietricele,etc.Sfatul meu este sa te mai gandesti!! :D
Lulu Mitrana (lululache)
Mazda Navajo&Chateau 440 Touring Elite
0722230291
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Si eu am scos mocheta, dupa ce la mare fiind, caram tot nisipul de pe plaja pe ea.
Un alt dezavantaj este pe vreme rea, cand vei fi nevoit sa te descalti de fiecare data cand urci pentru a nu lasa urme de noroi.
In momentul de fata linoleumul se perie usor si se curata cu un mop umed.
Pentru confortul piciorului gol am pus pe centru un covoras buretat de baie care se poate scutura si chiar spala rapid.
Orice problema are o rezolvare practica
Tavi Dragotoiu
Membru forum
16
Oras: Timisoara
Data nasterii: 02 Apr 1975

Mesaj de Tavi Dragotoiu »

Sunt de acord si eu ca nu e prea comod cu mocheta. Eu am vazut intr-o rulota pus parchet laminat... dar se ingreuneaza inutil, chiar daca arata superb! Eu raman la linoleum si am cumparat 4-5 covorase de pus la usa de la intrare in apartament care se scot si se scutura usor, asta ca sa nu calce copiii direct pe linoleum cand e rece.
Tavi
RO +40745007103
Constantin Nicu
Membru forum
16

Mocheta rulota

Mesaj de Constantin Nicu »

Rog pareri despre mentinerea curateniei in rulota in cazul in care montez mocheta,eventual usurinta sau ingreunarea efectuarii curateniei,tip de mocheta mod de montare etc.Multumesc anticipat.
Logan 1.6 mpi+chateau chiara
Ovidiu Ciobanu
Membru forum
15

Re: Mocheta rulota

Mesaj de Ovidiu Ciobanu »

Eu sunt pentru linoleum, cat mai gros si moale (ca un burete) - din cauza prafului pe care foarte greu il scot din orice altceva - si linoleul se spala foarte usor. Am mai vazut si placut parchet laminat - dar cand e frig cred ca da senzatia de rece (am izolatie termica proasta la rulota sub podea).
Sanatate!
VW T4 Multivan - in transformare
LILIANA DIACONESCU

Re: Mocheta rulota

Mesaj de LILIANA DIACONESCU »

Domnule Constantin Nicu,mocheta iti asigura confort si te simti ca acasa chiar daca esti in mijlocul naturii.Nu se intretine greu.Se aspira la finalul iesirii cand ajungi acasa,iar zilnic o perie moale este suficient sa dai cu ea.Va spun din experienta,si mai exista avantajul de a merge descult sau cu papuci de casa,indiferent de conditiile meteo.
Este parerea mea ,hotararea va apartine. :D
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: Mocheta in rulota

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Si eu am mocheta si am croit-o dupa mobilier si am dat-o la surfilat, e din doua bucati. cat despre curatenie nu este mare greutate ca nu intram incaltati si restul face Hajni :oops: !
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
tarzan

Mesaj de tarzan »

Si eu sunt de aceeasi parere ca si Liliana; mocheta ma face sa ma simt ca acasa. A mea, asa a venit din fabrica + covorasele de la proprietar.
IMAG0017 - Copy.jpg
Cât despre curatenie, nu-i problema! Daca nu am curent, e clar - peria si farasul. În rest, tin tot timpul sub bancheta un aspirator de rulota 220V, mic cât o minge primita cadou de la sponsorii de la Bran si destul de nervos (800W).

Numai daca iesirea este scurta aspir la întoarcere, altfel nu îmi ia decât 3 minute pe saptamâna la munte (ca-i mai curat acolo) si 10 minute la 3-4 zile la mare (ca intra nisipul în porii mochetei). Pentru un obsedat ca mine, asta nu mi se pare un sacrificiu prea mare. :) ...Ah, era sa uit, nici descaltatul! :lol:

E stiut faptul ca, daca folosim complementar si o mocheta de cort, avem si mai mult spor la curatenie. 😉 ...Fara suparare, dar cu linoleumul sub talpi, m-as simti ca în trenul personal. :(
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Mocheta fara discutii.
Pe langa aspectele de design, confort oferit, caldura mentinuta mai bine iarna are si rolul de a retine praful, care altfel s-ar ridica in aer sau imprastia peste tot.
Eu am doua bucati care se pot scoate si scutura daca sunt foarte prafuite sau se matura fara probleme.
Am primit cand mi-au dat rulota doua randuri de mochete aproape noi. Cred ca ar fi interesant si mocheta decupata dupa mobilier dar nu stiu daca vrei sa o mai scoti pentru scuturat sau spalat cat de usor este.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

eu am pus o mochete cu parul scurt ,taiata dupa mobilier .Am parchet ,dar avind nepotelul cu mine ,ar tine cam rece .Asa ca am pus mocheta ,care imi ia foarte putin de curatat ori cu peria ori cu aspiratorul .Cind doresc pot sa o scot si sa o scutur la 2-4zile .Inafara de asta la mare cu nisipul de pe plaje ,s-ar zgiria si parchetul.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Scrie răspuns